Šta je novo?

enermax ili chieftec

whiplasher

Slavan
Učlanjen(a)
14.09.2007
Poena
435
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600x + NZXT Kraken X63
Matična ploča
MSI Mag B550 Tomahawk
RAM
G.Skill 32GB Trident Z RGB DDR4 3200MHz CL16
GPU
Powercolor Red Devil 6700 XT oc
Storage
Samsung 850 Evo 250gb + Patriot Burst 480gb + Storage hdd-s
PSU
Evga GQ 850W
Kućište
Coolermaster Mastercase 5 pro + Tempered glass
Monitor
AOC Q32E2N
Miš & tastatura
Anne Pro 2 lubed + foam, Logitech MX518 Hero, G500, ROG Spatha X, ROG Keris, ROG Gladius III Wireless, Asus Tuf M3
Ostale periferije
APC Line-R 1200
Mobilni telefon
S23 plus
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Moram sutra pod hitno da mjenjam napajanje jer sam prodao asus 450W. Naime bilo je jako bucno, a kad sam promjenio vent i stavio Xilence 12cm nije htio ni da se pokrene.
U izboru su mi sledeca napajanja (interesuje me samo koje je najbolje, a ne cijena)
Enermax Liberty 500W http://www.enermax.com/english/product_Display1.asp?PrID=4
Chieftec 550W
Be-quiet 500W
Asus 550W (njega ne bi vent mu je ocajan)
Edit
jos ima i Xilence 550W (kakva su im napajanja inace?)
Antec 500W

Poslednja izmena:
Enermax Liberty 500W

Ako hoces da bude tiho i kvalitetno mozes da probas i sa Corsair 520, cena oko 100-110 evra.

Odlicno napajanje, necujno.

Poslednja izmena:
Enermax Liberty 500W

Ako hoces da bude tiho i kvalitetno mozes da probas i sa Corsair 520, cena oko 100-110 evra.

Odlicno napajanje, necujno.

znam ali mogu da biram samo od ovih koje sam naveo. Kakav je ovaj Enermax jeli tih?
A zasto mi nije htio da radi Xilence i Aerocool 12-tke kad sam ih stavio u asus450W umjesto njegove 12-tke. Nece da se zavrte, zbog cega?

Poslednja izmena:
I hocu li u ovaj enermax moci staviti Xilence 12cm fan?

Iskren da budem nisam probao doticni model Enermax-a pa ne mogu da ti kazem. Pretpostavljam da nije, ali bolje da ti neko drugi da konkretne informacije.

Enermax je vrh. Moći će drugi fan, što da ne...

Enermax jeste vrh i nema potrebe da uzimas tisi fan za Ener-a jer je fabricki relativno tiho >> ali ako si silence freak Ener-u se cuje elektronika, ne mnogo ali se cuje, tako da sa Enermaxom nije moguce postici muk makar radio bez fan-a.

Poslednja izmena:
Enermax jeste vrh i nema potrebe da uzimas tisi fan za Ener-a jer je fabricki relativno tiho >> ali ako si silence freak Ener-u se cuje elektronika, ne mnogo ali se cuje, tako da sa Enermaxom nije moguce postici muk makar radio bez fan-a.

nisam "freak" uopste, imam jednu 12-tku i cetiri 9-tke u kucistu i ne smetaju mi uopste. Ali ovo prethodno asus atlas 450 je imalo toliko bucan vent da je to strasno. Enermax kupljen pa cu ga probat veceras.

Kupio sam Enermax 500 i mogu reci da se cuje samo ta Xilence 12-tka na zadnjoj strani kucista a ovo u napajanju se ne cuje uopste. Hvala svima na pomoci prilikom izbora

Nazad
Vrh Dno