Šta je novo?

Driver za 8600gt glh

dglisha

Slavan
Učlanjen(a)
24.04.2007
Poena
319
Trenutno koristim drivere 163.71 koji su i najstabilniji sto se mog kompa tice,ali snjima nece da mi startuje igru stranglehold i demo Timeshift,stim sto mi u pomenutom demou predlazu da skinem beta drivere 169.01,skojim mi rade obe pomenute igre.Jos uvek nisam probao igre bioshock i world in conflict,i kako se one ponasaju sa ovim driverima.Sa beta driverima 169.01 mi se par puta desilo da mi se posle podizanja sistema zamuti ekran,i nakon toga mi samo preostaje safe mod,i deinstalacija istih.Koji su najstabilniji trenutno driveri,pod uslovom da rade najnovije igre?Hvala

A da ti nemas problem sa kartom?Ja ni sa jednim beta driverima nisam imao problem!

.Sa beta driverima 169.01 mi se par puta desilo da mi se posle podizanja sistema zamuti ekran,i nakon toga mi samo preostaje safe mod,i deinstalacija istih.Koji su najstabilniji trenutno driveri,pod uslovom da rade najnovije igre?Hvala

tesko da ce ti od drajvera nastati bas ovakvi problemi ... ako je to jedini problem (mutan display) to moze da bude dosta toga ali tesko da su drajveri.

Komp sam uzeo pre neki dan,sto naravno nemora da znaci da je sve ok sa kartom.Nisam ni ja imao nikad problema sa beta driverima,imao sam 6600gt i sa svakim driverima je radila lepo,U servisu su mi rekli da je problem do tih beta

znaci to zamucenje mi se desava samo sa tim beta 169.01,i odrazava se kao kod oc,kada se predje preko granice,i onda ekran pocinje da brlja i muti

Cekaj tebi karta ne funkcionise sa normalnim driverima?

Ne,karta lepo radi sa driverima kojim sam dobio sa njom i 163.71 koje sam skinuo sa neta,oni su "sveziji" od fabrickih,ali problem nastaje sa ovim beta,jer samo snjima mi rade gore navedene igre,tj demo timeshift i stranglehold

Imam istu kartu i drajvere 163.71 na kojima sam igrao i presao igru Stranglehold bez problema nevidim zasto ti prave problem!?

Meni su 169.01 pravili probleme sa Rivom 2.05 oko klokovanja karte, nikakvog zamucivanja nije bilo. Sa 163.71 mi je Timeshift demo radio bez problema, Bioshock i World In Conflict takodje...nista drzi se ti 163.71 i cekaj sledece whql drajvere ako ti vec bete prave probleme.

Posle tih 163.71 sam instalirao neke i evo sad i 169.02 i nemam problema tako da mislim da nije do drajvera. Ali u svakom slučaju koristi 163.71 ako su ti oni najstabilniji

Moguce da nije do drajvera,mozda neki drugi program,recimo expert tool koji sam dobio uz grafu,mozda se on neslaze sa tim beta.Da li je to moguce?moram probati

Da li postoji mogucnost da drajveri koji su nestabilni za moju masinu,mogu da s.ebu grafu,tako sto je,lupam,overklokuju sami ili naprave tako neku glupost,posto mi nakon tog zamucenja ekrana izbacio obavestenje kako mi je vga overklokovana iako u tom trenutku nisam imao nikakav oc program osim expert toola koji sam dobio uz grafu

Moguce da nije do drajvera,mozda neki drugi program,recimo expert tool koji sam dobio uz grafu,mozda se on neslaze sa tim beta.Da li je to moguce?moram probati

Expert tool meni lično ne pravi nikakve probleme ali sam čuo od dosta ljudi suprotno tako da je moguće

aha meni se on svadjao sa rivom pa je pao deinstal njega ostala riva

Nazad
Vrh Dno