pa sobzirom da sam se naigrao igara na taj fazon mogu komotno da kazem da je ova jedna od bolje uradjenih sto se same ideje tice, medjutim fale klanovi, ili mozda i ne fale, ali mislim da fale posto to ljude drzi na okupu.
Dalje, imaju jos uvek dosta tehnickih nedostataka, stalno moram da idem na refresh strane ako ocu da mi pokazuje tacne statistike itd.
Takodje, damage sistem je skroz u$ran. Uzmem sekiricu koja radi 2-5 dmg, u kombinaciji sa strenghtom to ispadne 8-12, a tucem lika sa po 15 i vise dmg...Isto vazi i obrnuto, uzmem neki mac koji radi 8-22dmg, sa mojim statistikama ispadne da radi 15-29 i kroz 5-6 borbi ja za vise od 18dmg-a nisam udario, dok me lik nivo ispod mene ispeglao onim "path of the sword" macem i tuko me sa 16 u proseku... Imam dosta nejasnoca...U opisanoj situaciji, on nek ima nabudzen armor kolko moze da ima za taj level (power level 90), to je oko 8% absorbocije posto mu mac sam po sebi uzima 40 Power-a, sto ce reci armor class ispadne oko ~45, ja treba da radim 12-29dmg, i maltene stalno udaram sa 14dmg... on me udara sa 15-18 iako ne moze tolko da izgura...bzvz...
Sto se ostatka igre tice, extra je sto su stavili kvestove i tako to, sto dobijas tokene i kupujes pack-ove. Ali je bezveze sto ne mozes da protivnicima uzimas pare u challenge modu (nekako oduzima zelju za cimanjem sa challenge, iako se dobija vise XP i svega), sa druge strane itemi koji se dobiju u paketicima su prilicno losi (pricam o onom paketu za 20 tokena, kupio sam ih vec 15-tak i nish' pametno nisam dobio, tj jesam ali to je sve power level 200+, meni beskorisno skroz). Ono sto mi se jos ne svidja je lista za pretrazivanje protivnika, trebalo bi da stave da se pored on-line/off-line znaka vidi i koja je klasa, tj koji put.
Deo sa trgovinom je skroz ok, ali se ne bih slozio sa tobom oko zivotinja. Svi imaju ili Tetru i macku, obe su beskorisne, a tolko i kostaju. Ostale zivotinje su preskupe za ono sto nude, recimo sledeca veca macka nudi + intell (kao i prva za 4 gold) i jos jednu stat na +1 i kosta ~350 gold. Za 350 gold-a mogu da kupim na marketu neki bas bas dobar item
ali videcemo jos, mozda i promene nesto...
Ono sto je dobro je to da mozemo da trgujemo medjusobno, pa ako ti treba neki item koji ja imam reci, ti ces meni dati neki drugi nekad isl. I tako svi ti itemi iz duel set 2 na berzi vredi 12-13G, pre cu ga pokloniti nekom