Šta je novo?

Battlestar Galactica - Igra

killbane

Čuven
Učlanjen(a)
24.02.2003
Poena
649
Koliko vidim pojavila se igra ispirisana po meni najboljom SF serijom u skorije vreme. Da li neko ima vise informacija o njoj, mada koliko se meni cini na prvi pogled da ovo i nece biti bogzna kako dobro, pogotovo kada se vidi velicina iste.

http://battlestargalacticagame.com/index.php

Probao... nije čak ni zabavna 🙁

Osecam da ce im trebati jos 6 serijala da bi nasli tu prokletu planetu 😀

Gledao sam od prve do 3x06, sad cu malo da usporim sa gledanjem, ostalo mi jos 20tak epizoda do kraja treceg serijala. Taman kad zavrsim da krenem sa 4 serijalom.

Racunajuci da je zaplet u seriji 360 stepeni all the time, nije iskljuceno i da nadju 2 planete. 😀

mislim da se pored ove instant igre radi i strategija sa istom tematikom

Imate male epizode na netu koje ce spojiti ova dva serijala slicno kao prosle godine a takodje bi uskoro trebao da se pojavi film iz dva dela koji ce pojasniti par stvari pa tek onda cetvrta sezona. Posle poslednje epizode proslog seijala i "All Along The Watchtower" Boba Dylana nisam mogao da spavam a kamoli da sacekam sledecu sezonu ali sta je tu je. Samo kada bi podaci o toj strategiji bili stvarni bilo bi odlicno. Inace mislim da se radi poseband mod za X3 sa tematikom Galactica-e

Poslednja izmena:
cek cek cek, nisam to propratio do sada, znachi sprema se 4. serijal od januara i DVA filma? sta se tu nadovezuje na sadashnju prichu serija ili filmovi?

pogledao sam one 4 mini epizode sa adamom u mladjanim danima i mogu reci da je i tada bio baja nad bajama 😉

odlichna serija mada su malko smorili pred kraj 3. serijala

Serija se nadovezuje na 3. serijal a filmovi mislim da obradjuju dogadjaje sa battlestar Pegasusa

Da, da film inace izlaciza 27 dana i radnja se najvecim delom odvija na pegasusu..

Serija se nadovezuje na 3. serijal a filmovi mislim da obradjuju dogadjaje sa battlestar Pegasusa

a chemu onda one mini serije iz prvog rata sa sajloncima? mislio sam da ce filmovi to da obrade

Poslednja izmena:
Pretpostavljam da ce to imati neke veze sa 4. serijalom tako je bilo prosle godine, tek kad sam pogledao one webizode ukapirao sam zasto su Jammera izbacili kroz ispust.
Inace cuo sam da je u planu neka porodicna serija koja bi se desavala na Caprici dok je Adama bio mali i dok su ljudi poceli da stvaraju robote. Jedino sto nisam mogao da ukapiram je da li je Starbuck ziva i da li ce je biti u sledecem serijalu.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno