zooro
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.04.2007
- Poena
- 320
Ovo mora da vam ispricam,nekome smesno nekome dobra ideja.Juce sam bio u NBG nekim poslom pa svratih i resih da pogledam Monitore tamo preko puta one velike dvorane gde se prodaju tehnicke stvari.Naravno znate sta me je najvise interesovalo Monitori.Posto su u prizemlju LCdi prvo sam se tu muvao i odusevljavao sa metarskim ekranima na kojima su isli neki filmovi u HD tehnici.Ne znas u koji pre da gledas.Kada me je prodavac ljubazno pitao sta me zanima rekoh Monitori ,gore na spratu.Trk,a gore tisina Monitorcici naredjani i svi ugaseni slucajno ili? Odmah ugledah dve osobe jedan ocigledno kupac drugi crven i preznojava se mora da je prodavac .E ovo jos nisam u zivotu video kupac poneo ne znam mislim neki prekrivac kaze ajde ukljucite i pokri se sa onim cebetom preko glave izvadi u prvom trenutku nisam video sta je neku ALATKU?? I tako jedno pola sata brat bratu mulja li mulja ispod onog cebeta a prodavac sav unervozen i crven u licu, vrsio je operaciju nad Samsungom 2232 doznao posle.Ja da umrem od smeha ali kad se otkrio video sam LUPU i tada sam morao da se sakrijem iza rafa i da se pocepam od smeha ,umirao sam ,plakao sam.Ali sam morao da cujem sta je ustanovio ima li Mrtvaka ili nema?? Njegov komentar je nema mrtvih pixela ali ima pozadinsko probijanje.Ostavi monitor i zahvali prodavcu i tutanj.Kratak komentar meni, promenio je tri u roku od mesec dana ,hoce Samsunga2232 oni su odlicni odnos cena kvalitet nema boljih i lepsih a promenio 3??!!! Kada je otisao meni ce prodavac ovde je od jutros( ja sam bio oko14h) ovo mu je 4ti Monitor i svakome je nasao manu.Sta Vas intersuje .Ma samo gledam i pokupi se i ja i tutanj .Pa sad sam se tek malo ohladio i sto ne uzeh telefon od Tipa da ga povedem da mi odabere Monitor.Takvog strucnajka tesko mogu negde naci.Ja tako ne bih mogao ,njemu svaka cast.
Poslednja izmena: