Da malo probudimo temo posto je izlazak igre blizu... koliko vidim izasao je demo za xbox...
http://www.youtube.com/watch?v=D4MNhiAw5oQ
Zadnja info je 14. novembar i to bi trebalo biti krajenje odlaganjeCekam taj torent kao kap vode! samo da 6600 GT moze posteno da izgura! :bottle:
ne verujem da ce prostreet biti zahtevniji od Carbona. Carbon je takav zato što je loše portovan na PC. Ovaj će biti bolji i kapiram da će na 2900 Pro, recimo, da radi u 1440 x 900 kako treba sa svim max ingame detaljima...
Kazi mi jesi li probao demo koji se pojavio za kutiju?
Probao sam ga ja!
Samo cu reci "FENOMENALNO"!
a jel ima neko demo za pc
Ima, EA... Bice, ja se nadam, uskoro, i za nas
![]()
Jedno brzo pitanje....da li ce demo biti pusten za dnld u 00:00....tj. za ~ 40 minuta???
P.S.Odgovarajte brzo....
Ja bas ocekujem kvalitetnu zabavu od ovog ARKADNOG naslova.
RBR-ovci, Rfaktorovci, GTR-ovci, profesionalni vozaci, traktoristi, piloti, da niste pipnuli ovu igru! Moja je! Moja je! Moja je!![]()
Ccccc. Ovome se nisam nadao od tebe :wall: Ti mislish da mi cigani nemamo dushu?![]()
Koji si ti lik,umalo nisam vrisnuo od smeha u ove sitne sateAha, Electronic Arts je ustvari firma iz Alibunara, i tačno u ponoć pustiće demo pa ga ti odmah hvataj ... Samo pazi, jako je brz![]()
I sta bi od tog demo-a?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari