Šta je novo?

Monstruozna hardverska zahtevnost

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

gadafi

Slavan
Učlanjen(a)
29.09.2005
Poena
455
Evo sta je napisao novinar u Svetu kompjutera iz oktobra 2007. godine

Prilozi

• SK.jpg
    SK.jpg
    54.2 KB · Pregleda: 381
Da.. bas je "monstruozna zahtevnost" :D , mada ko zna koju masinu on ima. Mozda je on jos uvek na nekom duronu na 750MHz pa je za njega ovo zver. Mozda su uzeli copy/paste nekog starog teksta pa im promaklo kad su proveravali greske...

Nažalost, nisi napisao o čemu je reč.

Možda je u pitanju štamparska greška, umesto nikome trebalo je da piše nekome.

Da, to bi vazilo za 2003-u, tad je to i bilo kolko-tolko "monstruzno"

Ti fliperi tj. emulatori su stvarno iz te godine ako ne i stariji.

Evo sta je napisao novinar u Svetu kompjutera iz oktobra 2007. godine

Na kojoj je to strani? Strana 80-
Nema veze, nisam obratio pažnju na post gde daješ link.
Samo ne vidim gde je tu problem? Piše "kao minimalna konfiguracija se navodi".:S:

Poslednja izmena:
Koliko ja vidim to je minimalna znaci pomnozi frekvenciju sa 2 i RAM sa 8 da bi dobio masinu na kojoj ce to glatko da ide, mada i to nije nesto preskupo danas, 2 GB RAMa je oko 60 era :)

Samo ne vidim gde je tu problem? Piše "kao minimalna konfiguracija se navodi".:S:

Pise da je to jako zahtevno. Pa danas svako (ili svako ko igra nesto vise od pasijansa) ima bar ovo sto je navedeno. Ako se pogledaju minimalni zahtevi u delu casopisa gde se opisuju igre - ovo je smesno.

Ljudi jel ste vi ozbiljni ili se zezate? 256 RAM-a? A koji je minimum ATI? 9550 :D

To sam i ja juce procitao (dok sam sedeo na WC solji). Bas sam se zacudio, kao da je pisano '97 godine. Strasno! Ipak mozda se covek osvrnuo na nasu tesku IT situaciju u zemlji.

Jedino logicno objasnjenje je Brazilkova "stamparska greska" ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno