Šta je novo?

lep mobilni

delija1984

Slavan
Učlanjen(a)
26.04.2007
Poena
304
interesuje me lep mobilni do 200e kamera i ostale gluposti me ne interesuju

Ako te ne zanima nista drugo osim kamere moj ti je savet da uzmes SE K800i. Ja nisam fan Sony Ericsson telefona ali je neminovno da ovaj telefon ima brutalnu kameru. E sada..nokia je meni licno puno lepsa i funkcionalnija ali K800i ima zakon slike stvarno.

Pozdrav

LG KE970 Shine. 210e.

Shvatio sam: "interesuje me lep mobilni do 200e, kamera i ostale gluposti me ne interesuju".

Ako je zapeta tamo gde sam ja napisao nisi mu pomogao. 🙂

Hehehe, izgleda da je tako. Nisam ja dobro skontao. Mada uglavnom ljudi traze ili da telefon ima dobru i kvalitetnu multimediju (znaci slike, ton...) ili da je "funkcionalan" (kao E61, 9300...). Ovo mi skroz cudan zahtev. Nema veze...nacice vec neki.

Pozdrav

ja imam nokiu 6233 koji je meni u tom trenutku bio najlepsi |), a sad imas 6300 koji mi je jos lepsi, tkao da se slazem sa preporukom gore... mada 6233 i dalje nije za bacanje...

a sto svako od nas ne pokrene sa topicom "ja imam lep mobilni" i ne napishe nishta...

za ovo
interesuje me lep mobilni do 200e kamera i ostale gluposti me ne interesuju
bi ga poslao u najblizu radnju pa nek bira sam...

nishta lepshe od lepog mobilni do 200e kamera i ostale gluposti te ne interesuju nego kada odes u radnju i kupish si mobilni... bez foruma...

6300 <ali srecjnos a baterijom>
neki samsung? D?

SE:K610i, (za moj ukus) definitivno savrsena elegancija..., takodje (mada su ga vec spominjali)
K510i...i naravno K810i(mada mu je cena veca za nekih 40-ak evra).
E sad, imaju i kamericu i mp3, prosirivu memoriju(osim 510), i sve ostale potrebne ili ne potrebne djakonije...😛

da se nadovezem, mene intresuje isto to, samo sto mi je potreban jako dobar kalendar (sa neogranicenim brojem unosa, kao i todo) i odlicna sinhronizacija sa outlookom

ovaj samsung koj si predlozio sigurno ima dobru sinhronizaciju al nikako nije lep... a i nesto ne volim samsung. generalno mi deluju jeftino njihovi telefoni

jel si ti isprobao win na malom telefonu? nisam bash siguran da to sljaka kako treba - bez lagova itd. inace meni ne trebaju te fancy forice tipa word itd, samo mi treba dobra sinhronizacija sa outlookom...

ovaj samsung koj si predlozio sigurno ima dobru sinhronizaciju al nikako nije lep... a i nesto ne volim samsung. generalno mi deluju jeftino njihovi telefoni

jel si ti isprobao win na malom telefonu? nisam bash siguran da to sljaka kako treba - bez lagova itd. inace meni ne trebaju te fancy forice tipa word itd, samo mi treba dobra sinhronizacija sa outlookom...

da si pogledao u moj profil video bih da imam MPx200 već skoro 2 godine (doduše to ne piše :d)

sinhronizacija je odlična, tek je odskora koristim, telefon nije nešto spor, a sigurno je taj samsung brži od moje motorole. MPx220 je dosta brži telefon, ali ni on nije lep :d

i da, i ja mislim da je Samsung - samsung (nema pohvalno značenje), tako da ne znam šta drugo da ti predložim - možda MPx200? :d

EDIT: sad videh, ne piše mi više da imam MPx200... :d ne mari, važno da ti znaš šta je autor hteo da kaže 😉

Poslednja izmena:
Zju ko iskuca na tom k550 poruku ima chokoladu 🙂
Jedini telefon gori od iPhonea za kuckanje sms-a....tragedija 🙁

Nazad
Vrh Dno