Evo moji utisci nakon prvog dana koriscenja nemacke 58-ce
Hmm... ne svidja mi se ova nemacka 58-ca ni malo! Jeste da je primetno i ZNATNO BRZI, ali kad bolje pogledas, isti ti je djavo kao 48-ca. Dok su mi na 48-ci bili problem brzina, ponekad zakucavanje liste pa i poruka (
sto se lako resava), i "dupliranje" fajlova u medija plejeru (
koje sam takodje resio), - ovde su mi, eheeej, signal (
cak i sa onim trikom za pojacavanje), nemogucnost slikanja na visokoj rezoluciji - cas hoce, cas nece (
sto mi nije bio problem sa 48-com koja je dosla uz telefon), a cak i kad hoce da uslika, fotografije su primecujem losijeg kvaliteta nego na 48-ci tj. ima nekih linijica preko! Takodje, nemogucnost da se postavi slika sa kartice kao wallpaper, uvek je zaboravi nakon restarta, dok to sa 48-com nije bio prob. Plus, ne mogu da osposobim internet sa VIP karticom nikako! hehe
A ovo je tek prvi dan da koristim nemca....
Sve u svemu... kako god se okrenes dupe ti je pozadi!!! Sve zavisi od toga sta trazis od ovog telefona. Meni je potrebna normalnija kamera i ljudski internet. Zato se kajem sto sam fleshnuo na 58-cu i verovatno cu se vratiti na 48, ali cu prvo da isprobam onu Vodafone 58-cu. I o njoj sam cuo lepe stvari, mada ne verujem da je ista bolja od 48-ce i nemca iako ima ocenu A+ na gsm-multifund.de... eee A+ eeee... A+ pazi, ni B ni C nego A+