shoma
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.09.2006
- Poena
- 455
Ajde priznaj da bi voleo da je integrisan 2900xt za 60e, ajde bre nemoj tu da se stidish :-devil-:
Paaa, nebih imao nista protiv:d
Cak bi i prihvatio da podignu cijenu na 65e
Ajde priznaj da bi voleo da je integrisan 2900xt za 60e, ajde bre nemoj tu da se stidish :-devil-:
Intel® Graphics Media Accelerator X3000
Ma taj integrisani Intel je friziran samo za testove i to sintetičke. U realnom radu x1250 je brža karta, a gdje je Avivo, DVI, HDMI, problemičići sa prikazom 3D kod Intela......
-citat sa testaPored AMD690G čipseta, u ponudi je i AMD690V koji nema HDMI/DVI portove tj. nije omogućena implementacija istih. Razlike se ne završavaju na tome. AMD690G čipset ima integrisano Radeon X1250 grafičko jezgro koje radi na 400 MHz, dok je u slučaju AMD690V čipseta integrisan Radeon X1200 radnog takta 350 MHz.
I meni nije jasno kako ti secka ... Kod mog druga radi ko podmazano na Athlon 2400+, 512 Mb, Radeon 9250 ...E jel neko probao da igra HoMM V (Heroes of Might and Magic) sa ovom integrisanom grafickom?
Meni na masini iz potpisa secka, sto ne bi trebalo :-(
Radilo na staroj masini: Celeron 2.26, 512 na 333MHz i ista grafika...I meni nije jasno kako ti secka ... Kod mog druga radi ko podmazano na Athlon 2400+, 512 Mb, Radeon 9250 ...
kakvu daje sliku na 1680x1050 ova integracija preko DVI?
Ali kako onda sljakalo (delimicno) na celeronu 2.26?
Da ali to je ipak bio samo A9250 i to 64bitni sa 128MB, int. X1250 bi trebalo da bude u tom rangu (bar se nadam).Na celeronu, ali ne sa tom grafikom![]()
Citajuci sve ove strane ispada da je ovo integrisanno resenje sasvim solidno za igranje na low podesavanjima, ali ja sam vec na dve masine sa 690g chipsetom (ostatak konfe x2 4200+, 2GB RAM 800MHz) dobijao opasan slideshow na svakoj igrici sa maksimalno smanjenim brojem detalja. Konfa starije generacije sa fx5200 je u istim naslovima radila duplo brze - tako da ovde nema govora o masini za igranje osim ako Zumu ne svrstavate u najnoviji naslov
Ploce su iskljucivo namenjene ljudima koji bi voleli da imaju sve od dzidzabidza - ali igrice uopste ne igraju, mada kad cujem kako neki hvale ovde te ploce - prosto mi je neverovatno da poverujem da su ikada radili na njima uzivo
Lepo je user zoki.d primetio - "nisam uzeo komp za igranje jer ne bih ni uzimao integrušu, hteo sam da povremeno odigram koju partiju Heroja ali ništa od toga."
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari