Šta je novo?

7600GS Napajanje

WereWolf

Slavan
Učlanjen(a)
18.10.2007
Poena
309
Ola drugari!
Pre otprilike 0,35 sec neklokovanog vremena sam se registrovao ovde i ovo je moje prvo pojavljivanje... HeHe, aj sad svi lepo da mi pozelite dobrodoslicu 😉
Znate sta se ja pitam... Imam GainWard 7600GS AGP... Sad, problem je napajanje. Konektor za napajanje je neki cetvrtasti cudnovati u koji se stekne adapter koji na drugom kraju ima 2 moleksa. Ja imam slobodan samo 1 i nemam pojma sta da radim 🙂 Hoce li kartica normalno da radi ako steknem samo taj jedan??? Aj HELP...

p.s.
Za moje pojavljivanje ovde zasluzni su onaj PIKE :wave: i FLIGHT :banana: koji namerno nece da daju informacije samo da bi me naterali da se registrujem! Ovo im je besplatna reklama od strane mene 😉

Aj cao 😉

Probaj, nista nece da se desi, ili ce raditi normalno (sto je veca verovatnoca), ili ce ti izbaciti onu poruku da graficka nema dovoljno struje.

Isto sam i ja imao situVaciju takvu.
Ja sam ostao na 1 hdd i 1 cdrw da bih mogao da poteram sliku.
Znači ako nije dovoljno nećeš imati slike na monitoru 🙂
Ja imam 300W Neo napajanje. Znači low budget.
Najviše zavisi od toga kakvo tii je napajanje

O, pa vi ste brzi! 😉
Ovako, imam 300w napajanje... Jedna grana su mi 2 DVD uredjaja, a druga, jedan hard i ovo moje 7600GS mezimce... Radi OK, samo se pitam DOKLE??? 🙂 Salim se, da ne baksuziram sam sebi, za sad sve sljaka kako treba, a ako i ne, ja jos jedan konektor za napajanje nemam 🙂 Samo me jos interesuje, ako je neko imao takav problem, sta se desi konkretno ako je nedovoljno? Sta, grafika secka, resetuje mi se komp, ukopa se? Sta se konkretno desi?

Najmanje zlo jeste da ti stalno izbacuje poruku o nedostatku struje. Gore od toga jeste blokiranje pri vecem opterecenju graficke (citaj igre) ili restart.

O, pa vi ste brzi! 😉
Ovako, imam 300w napajanje... Jedna grana su mi 2 DVD uredjaja, a druga, jedan hard i ovo moje 7600GS mezimce... Radi OK, samo se pitam DOKLE??? 🙂 Salim se, da ne baksuziram sam sebi, za sad sve sljaka kako treba, a ako i ne, ja jos jedan konektor za napajanje nemam 🙂 Samo me jos interesuje, ako je neko imao takav problem, sta se desi konkretno ako je nedovoljno? Sta, grafika secka, resetuje mi se komp, ukopa se? Sta se konkretno desi?

Moze da se desi i da ti crkne napajanje i da ti pocrka sve u racunaru. Nemoj da se zezas. Kupi neko pristojno napajanje.

samo da :wave: Saletu 🙂
dobrodosao na forum!

Pozdrav i dobrodoslica i od mene 🙂

Jednostavno, ako ti graficka ne izbacuje poruku da nema dovoljno struje - vozi i uzivaj. :smash:

Ja kada kod moje 7900 GTO nisam povezao dodatno napajanje, cisto da vidim sta ce da se desi, izbacivala je poruku da dodatno napajanje nije povezano i da ce da obori klokove i radi tako sa smanjenim kapacitetom. Probao sam i igre i tako je radila.
Mislim da bi trebao da povezes i taj drugi moleks, ali ako radi i bez njega super, ili iskluci jedan DVD. 😉

Dobrodoslica i od mene
Elem moj drugar je imao 7900gs i pustili je bez dodatnog napajanja
prijavila je da joj fali struje ali je radila na svojim def vrednostima 600/1600
probas vidis pa saznas ali bar jedan prikopcaj

Poslednja izmena:
Pa hvala drugari za dobrodoslicu (iznudjenu) 😉
Inace, za sad radi kako treba, a nadam se da ce tako i da ostane! Imao sam jedan mali cudnovati reset nicim izazvan pre 35 sec, ali ignorisacu to kao da se nije ni desilo 😉 Ako nastavi da se resetka... :crash:

Nazad
Vrh Dno