Šta je novo?

Painkiller: Overdose

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Dobro necemo odmah da se svadjamo :) neka moderator promeni naslov ako ga ne zimr :p i svi srecni.

Inace, vest je sjajna, Painkiller je meni jedna od najzabavnijih igara ikad. Odma' skidam.

Dobro necemo odmah da se svadjamo :) neka moderator promeni naslov ako ga ne zimr :p i svi srecni.

Inace, vest je sjajna, Painkiller je meni jedna od najzabavnijih igara ikad. Odma' skidam.

Ma ko se svadja, samo pitam, nije mi jasno zasto se stvari odmah ne postave kako treba i onda je sve mnoooogoooo lakse kasnije ... Zar nije tako? :)

BTW, meni je Painkiller bio zanimljiv samo kada sam igrao prvi DEMO, posle je full verzija smorila, jer je stalno bilo isto. Demo je bio kratak, idealno doziran, ali steta sto je u sustini oslikavao celu igru ... Ako si odigrao demo, odigrao si maltene celu igru :S:

Jeste tako, ali o ukusima ne vredi raspravljati, meni je bilo extra zabavno da maltretiram horde kojekakvih karakondzula uz neki trash-dead-stagod metal, to me je opustalo :D, ja sam je jos duuugo igrao posle prelazenja i to iskljucivo SP. Verovatno je presudio taj "horror" trip.

Poslednja izmena:
Painkiler je najsocnija makljaza i treba ga skapirati kao zabavu i hevtanje zveri sa doticnim kolcem :-devil-:. Istina da nisam odigrao nastavak jer me smorio pocetak i sto animacije nisu bile iste, vec nekako fake i losijeg kvaliteta. Ali ovo bi trebalo da otkoci gde je zapelo ;)

Ipak nema govora o novoj igri ili cak nekoj evoluciji. Ipak je ovo jos jedan suvi expansion. Oruzija su mi mozda pre bila socnija, nema vise dobrog kolca :S:. Protivnici su tezi. Zahtevnost je ostala ista. Sve na max u 1680x1050, x4AA leti. Da li neko zna koja je prica za Overdose posto mi deluje po glasu da glavni lik nema veze sa prethodnim. U svakom slucaju bice je zabavno odigrati.

Poslednja izmena:
Daj, ozbiljno nek okaci neko ss da vidimo.... da li ponovo da ga skidam:d

Igra se pojavila jos jutros pa zainteresovani mogu slobodno da je kupe :D

Nazad
Vrh Dno