DukeofSerbia
Slavan
- Učlanjen(a)
- 13.05.2007
- Poena
- 390
3g
U pravu si. Piše na kraju 12 stranice. Ali mi lepo deluje ono 3G u uglu.
U pravu si. Piše na kraju 12 stranice. Ali mi lepo deluje ono 3G u uglu.
Da završim priču, preksinoć kasno sam popunio prijavu na mt:s express, juče ujutru je odobrena i obrađena i popodne je paket poslat post expressom. Jutros je telefon stigao, naravno da je u pitanju original sa svim što ide uz njega pa ga sad malo razgledam.Nije zaključan. Uzeo sam Mix 500 ali kartica još nije aktivirana, valjda će sutra.
Dobrodošao u klub. ,)I ja sam uzeo telefon preko MTS-a, koristio sam ga za razgovore, poruke i Internet preko Telenora (mada mi je kod interneta prijavljivao u pocetku "unavailable service" i slicno).
HSDPA :dJeste lepo ono 3G, pogotovu kad prilikom surfovanja postane 3.5G. ,)
B92 stranicu (ovu regularnu) otvorio je za 3-4 sekunde, i to zadovoljstvo me je kostalo 24 dinara. :bottle:
Tako i meni. Normalno traje 2-3 dana.A baterija ne verujem da ce mi trajati duze od jednog dana, uz radio, surf, slikanje, mp3...sta je sve stalo u tako mali telefon. :banana:
Priznaj da je mali. :-devil-:@DukeofSerbia treba da vidis adapter od mog USB huba, pa da onda kazes sta je mali adapter.![]()
Kako ne prepoznaje? :S: Moraš je ubosti do kraja. Ako je ubaciš i zatvoriš vratanca neće je prepoznati (opisao sam problem u testu), jer nije fizički ni ušla. Zeznuto je ubaciti. Mora do kraja i kada uđe, telefon će signalizirati. Meni je trebalo 5 minuta da ubodem pravilno i da se čuje klik! :wall:Evo prvog problema ne prepoznaje mi kingston 2gb microSD, dok kompjuter prepoznaje.
DukeofSerbia, kakvo je tvoje iskustvo sa memorijom?
Uzeh i ja, BEL 400 i fon, jako je brz, malo sam se teze privikao na tastaturu.
Telefon je odlican, e da uz isti nagrebah i MP3 plejer :d
:wave:
Pitanje za vlasnike: da li vam rade aplikacije koje izlaze na net?
Posto sam skoro i ja uzeo ovaj tel (imao sam stalno sony er. telefone i ovo mi je prva nokia)zanima me da li postoji neki nacin da delivery report ne prodje onako neprimetno,odnosno da li nekako moze da se namesti neka zvucna signalizacija ili sta vec.Nervira me sto kad nekome posaljem poruku moram da gledam u tel da znam da li je primio, pa ako slucajno ne blenem sve vreme u telefon onda moram da otvaram reports.Hvala na odgovorima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari