Šta je novo?

The Settlers: Rise of an Ampire - SOON

Odogovor za laponca je:
Ako nemaš original kao mi svi, onda u Firewall-u zabrani Settlersima pristup netu, i nemoj pokretati shortcut koji je napravljen već direktno pokrećeš iz bin direktorijuma Settler6.exe fajl.

Inace igra je zahtevna do bola

Jeste dok ne pogasis senke :) posle toga je ok.

Sto se zavisnosti tice ne igram je vec nedelju dana, pocinje malko da me smara monotonost misija (samo sam kampanju igrao) a i dialozi su iritirajuce deciji. Doduse nisam daleko odmakao, tek sam dobio onog viking knighta sto veseli settlerse. Verovatno cu da se nateram da zavrsim kampanju jer gameplay stvarno nije los, ali kad bi mi jednom na pocetku misije dali polu razvijeni grad ne bih se zalio...

Odogovor za laponca je:
Ako nemaš original kao mi svi, onda u Firewall-u zabrani Settlersima pristup netu, i nemoj pokretati shortcut koji je napravljen već direktno pokrećeš iz bin direktorijuma Settler6.exe fajl.

Jel ovo važi i za patchovanu verziju na 1.1?

Jel ovo važi i za patchovanu verziju na 1.1?

Ne!

Nego igra sa 1.0 verzijom ima bug na 11 nivou(mislim). To je ono kada treba da idete i unistavate katapulte koji rokaju onaj zamak. Naime, kada vam kralj naredi da mu posaljete pojachanje i ujedno zastitite manastir(da bi vam on kasnije dao lek za vase settlerse, posto umiru) igra prijavi DEFEAT - GAME OVER iako ste uradili sve sto treba.

Crack za verziju 1.1 nece skoro, steta...sjajna igra.

Ljudi ajde mala pomoć imam problema sa ovom igrom, posle instalacije i pokretanja igre, dešava se da odma kad zacrni ekran i treba da uđe u samu igru ona pukne i restartuje mi komp, ima li neko ideju o čemu se radi?

Nisam imao takav problem. Ti problemi se javljaju uglavnom kad je nestabilan overklok.

onda ugasis/upalis (prvo jedno pa drugo, ne bitan redosled) geometry instancing, ako ne pomogne, iskljucis catalyst AI (kod mene je bilo obavezno), ako to ne pomogne, vratis neke starije drajvere i pocnes ko covek da gusis po forumu kako ATI ne valja :d

evo da preformulishem pitanje jer sam dobio opomenu, sorry nisam pazio. Kako da pokrenem igru posle instalacije poshto imam neke dll fajlove, da li bi neko mogao da mi napishe ukratko. unapred hvala. pozzz

procitaj NFO fajl koji si dobio uz igru. Ako nemas NFO onda (promeni izvor iz koga nabavljas igre) idi na gamecopyworld pa tamo potrazi, ili idi na neki "sajt" gde ima igre pa odatle skini samo NFO fajl ili procitaj uputstvo.

Naravno, najjednostavnije je da pogledas gde se u folderu igre nalaze dll fajlovi sa imenom koje nose oni drugi dll fajlovi koje imas...

aj mali up :D jel imate problema sa 1.0 verzijom i 3-ćom misijom?
Ja sam napokon uzeo da igram settlerse prešao prve 2 misije, i sad došao do treće i neće da učita, non stop izpada iz igre?
Jel imao neko sličnih problema?

Izašla ekspanzija...nisam čitao info šta donosi novo, ali čini mi se da mi sad malo bolje radi...Naziv je The Eastern Kingdoms...

Nazad
Vrh Dno