Šta je novo?

ipod 40gb

MAXIMILIAN

Slavan
Učlanjen(a)
17.12.2005
Poena
301
pozdrav,

Molim članove foruma da mi pomognu. Nedavno sam došao u posed ipod-a 3 generacije (nisam siguran ima monohromatski ekran) od 40gb. Nisam dobio nikakav softver. Povezuje se na računar preko firevire kabla. U sabi je vec imao muziku i super je radio. Kada sam ga povezao na računar, on ga je prepoznavao, ali nije mogao da komunicira sa njim. Instalirao sam neke programe sa neta za prebacivanje podataka na ipod, ali nista. Jedan od njih neku updater pitao me je da li želim da nadogradim softver i ja pristao :wall: nakon toga on je sve izbriso iz memorije ipod-a. Sada kada ga povežem na računar, ovaj ga i ne prepoznaje.
Pomagajte ljudi sta da radim :mad:. U rucio drzim čekić i planiram da ga formatiram sa par udaraca :smash:

uanprad zahvalan maximus

Skini itunes sa apple.com, to je zvanicni software i ako ga on ne prepoznaje onda je mozda pokvaren. Preko itunesa ces imati i opciju updatea softwarea (ne znam da li to radi za starije generacije) pa mozda to pomogne

Kada sam smireno pristupio problemu uspeo sam da sredim sve. Računar je prepoznao ipod:banana:. Sada, kao novi vlasnik ipoda imam par pitanja:

1. Postoji li neki jednostavni program za prebacivanje muzike sa compa na ipod. Nešto na principu prevlačenja?

2. Koliko sati slušanja muzike treba da izdrži baterija

3. Koliko sati treba da se puni baterija

Maximus

Za prevlachenje nema nista sem itunes. Mozda JamIpod ali ne znam da li ce da radi za tu verziju ipoda.
Baterija treba barem 10 sati da izdrzi
Sto se tice punjenja, za to pogledaj prirucnik

Nazad
Vrh Dno