[DF] NEMANJA
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.01.2006
- Poena
- 309
Jel moze neko da mi objasni razliku izmedju Leatek 2000XP Global i Expert verzije?
Pojavile su se PCIe varijante WinFast PxTV1200/2200, ako si PCIe kompatibilan, onda pogledaj i njih. Za ostalo koristi pretragu.
Ja sam gledao malo te kartice i meni se cini "KWORLD MCE 201 Hardware MPEG2" bolja varijanta od Leateka jer ima hardversku kompresiju u MPEG2 i vise prikljucaka
http://www.itsvet.com/proizvod/kworld-mce-201-hardware-mpeg2/comp_comp_tuner/88/125
Da li je neko probao ovu karticu?
Da li radi sa Vistom?
Leatek 2000XP Expert kosta oko 42€ a ova sa hardverskom kompresijom kosta 48.60 €, ja ne znam sta si ti hteo da kazes i sta si izracunao?
www.atom-computers.comKoliko su skuplje/jeftinije te TV1200 i TV2200 u odnosu na TV2000 Global i TV2000 Expert...
Poredjaj ih po ceni...
Jer ne mogu naci mnogo informacija o ovim PCIe varijantama, na pcberzi nema nista o njima.
Daj neki link sa informacijama i cenama o njima...
Ima da se kupi i skupljeMada kakva je ta kartica kada ima hardversku kompresiju, a kosta tako malo... :zgran:.
Ja imam prvu, ako je to ona od pre 4-5 godina, a mislim da 7134 i nema druge i imam Leadtek, ali expert varijantu. Kvalitet slike je na obema identičan.
Dajem prednost leadtek karti jer za razliku od asus 7134 radi u visti ali samo sa ADI integrisanim zvukom, za sada, iz mog iskustva.
PCIe i Vista su budućnost, još ako su drajveri sredjeni, možda je bolje, da ipak, opet razmisliš o PCIe varijanti.
Na toj asus karti slika je možda i bolja. Za gledanje TV-a koristim Dscaler za obe karte, mada Leadtek karta, za razliku od Asus radi sa svim mogućim programima.
Za snimanje koristim WinDVD3(TV) ili Pinnacle studio(kasete) i sve radi bez problema.
Osnovni softver je brži kod Leadtek karte i koristićeš ga samo ako ti je daljinac neophodan.
Da, WinDVR3, greška u žurbi.
Nećes pogrešiti koju god da uzmeš, slika im je uz dobar signal odlična. Ali nemoj zaboraviti da je dobar TV aparat i to CRT, po meni nezamenljiv u kvalitetu.
Uz Asus se dobija daljinac i mislim da radi i uz Dscaler. Ovo samo važi ako govorimo o staroj asus analognoj 7134, koje već dugo nema u prodaji (crna kutija, veliki daljinac)
Ako nije reč o njoj, onda bolje dodaj za Leadtek.
Ostale asus karte koje sam probao su imale katastrofalne boje i lošiji kvalitet snimljenog materijala.
Još da dodam da mi je bežični miš još uvek nezamenljiv kao daljinac na kompu.
Nije WinDVD3 vec WinDVR3.
E pa pozdrav kolega, nadam se da si aktivan na forumu!Sad tek vidim da smo kolege....
off
E pa pozdrav kolega, nadam se da si aktivan na forumu!
/off
D
Nećes pogrešiti koju god da uzmeš, slika im je uz dobar signal odlična.
Uz Asus se dobija daljinac i mislim da radi i uz Dscaler. Ovo samo važi ako govorimo o staroj asus analognoj 7134, koje već dugo nema u prodaji (crna kutija, veliki daljinac)
Ako nije reč o njoj, onda bolje dodaj za Leadtek.
Ja se sada troumim izmedju sledecih:
ASUS TVFM 7134 2300 din
Leadtek Winfast TV2000XP Global 2345 din
Kworld TV Tuner Terminator 2129 din
Jel ima neko neku od ovih TV kartica, ako moze neki komentar o njima...
Ja bre ljudi imam KWORLD kupljen odavno i prezadovoljan sam njime, i slikom na njemu, isto tako i kvalitetom snimka (WinDVR1-3). Jedino sto je potrebno je dobar/jak signal (Antena-CAT).
Inache, karta je sa analognim prijemnikom, kao na slici ispod, ustvari to je ta karta samo sto je moja jos starija i ima oznaku 878A a ova je V-Stream.
Probao sam bio na istom signalu i neku od ASUS kartica sa 7135 chipom i nisam mogao da verujem koliko je slika losa/ochajna (ta ASUS kartica je bila bez ove kutijice, znachi digitalni prijemnik).
Jel ova tvoja Kworld Terminator ili neka druga (bolja) ?
Ja se dvoumim izmedju Leadtek Global i i ove Kworld Terminator...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari