Šta je novo?

Sony 29 CS60K

kamerman

Slavan
Učlanjen(a)
25.08.2007
Poena
304
Prvobitno sam hteo da kupim Samsung Slimfit televizor 32Z419T ili neki iz te serije.Posle dosta procitanih postova sam video da svi kazu kako imaju gresku u ekranu i na kraju odustao od tih televizora.U radnji u mom gradu imaju ovaj Sony 29 CS60K pa me interesuje da li neko ima neka iskustva sa ovim televizorom i kako se pokazao.U masi televizora ovaj mi je nekako jedino resenje iako je CRT posto za LCD nemam para.Ako nista drugo on bar radi na 100 Hz.Ajde pisite da mi se ne proda televizor posto im je poslednji model u radnji.

tip: nikada ne kupuj poslednji tv iz radnje

Pa i meni se to ne dopada sto je poslednji,ali zbog cega tako mislis.Da li mislis da nesto sa njim nije uredu ili zato sto je tu radio kod njih u prodavnici ?

Pa i meni se to ne dopada sto je poslednji,ali zbog cega tako mislis.Da li mislis da nesto sa njim nije uredu ili zato sto je tu radio kod njih u prodavnici ?

verovatno ili jedno ili drugo, a moguće i oboje. :D
A i ti današnji sony crt nemaju više nikakve veze sa sony-jem (osim imena). Samo ime je licencirano, prave se koznagde sa nekvalitetnim delovima, a i kad se pokvare, dosta su zeznuti za popravku.
Mislim da se najmanje kvare klasični (ne slimfit) samsung crt iz nekog barem srednjeg cenovnog ranga. A možda da razmisliš i o nekom philipsu...

Da li mozes da mi kazes bar neki model konkretno od Samsunga ili Philipsa koji mi ti predlazes.Ja bi uzeo neki model od 72 cm.Sta kazes na LG televizore.Kakvi su oni ? Sto se tice Sony-ja to znam da je samo licenca pa sam zato i postavio temu da vidim kakva su misljenja o ovim danasnjim modelima.Ja imam Sony iz 91 god. model i sad se pokvario pa trebam da kupim neki novi model i u nedoumici sam.Tad se znalo sta je sta i ko je tata medju televizorima pa je bilo lako odlucitise.Sad je to malo teze.Ajde predlozi nesto.

Da li mozes da mi kazes bar neki model konkretno od Samsunga ili Philipsa koji mi ti predlazes.Ja bi uzeo neki model od 72 cm.Sta kazes na LG televizore.Kakvi su oni ? Sto se tice Sony-ja to znam da je samo licenca pa sam zato i postavio temu da vidim kakva su misljenja o ovim danasnjim modelima.Ja imam Sony iz 91 god. model i sad se pokvario pa trebam da kupim neki novi model i u nedoumici sam.Tad se znalo sta je sta i ko je tata medju televizorima pa je bilo lako odlucitise.Sad je to malo teze.Ajde predlozi nesto.

Najbolji 72cm koji možeš naći kod nas je Philips 9521. (ali nema ga uvek). Cena mu je oko 30000, pa ne znam da li ti odgovara. Ali tv stvarno ima dobru sliku, pixelplus, čak i hdmi. Od ovih jeftinijih, možda philips 8521. Bio je letos na akciji u tempu za 20000.

Stvarno retko gde ima da se kupe ti Philips televizori.Gledao sam na sajtu Tehnomarketa i nemaju ga u Nisu,a meni je tu najblize da ga kupim.Po cemu je on najbolji televizor kao sto kazes.Sta ima jos sto ostali nemaju ili mu je samo slika stvarno bolja nego na ostalim modelima.Sto se tice cene toliko sam i spremio za TV samo da kupim neki.Nisi mi reko za LG televizore nista.Gledao sam ih po radnjama i cak mi se vise svidja slika na njima nego na Sasungu.Sta je jos bitno da gledam kod kupovine televizora.Da li imas jos neku preporuku za neki tv od 72 cm i da je 100 Hz ? Sta mislis o Panasonic TX-29PM1 ili Panasonic PANASONIC TX-29PS12P.Oni nisu na 100 Hz i mislim da je ipak Philips marka za njih.Sta mislis ?

Poslednja izmena:
Pored TX-29PM1 postoji i TX-29PM11 koji je 100Hz.

Da li se uopste isplati davati vise od 30 000 din za neki ovakav tv ili su oni svi isti i nema pravila kada ce da se pokvari i nisu sa nekom velikom razlikom u kvalitetu slike.

U Neptunu u Nisu imas sony 29 na 100 Hz za malo preko 20000 din. Mislim da ti je to best kupovina. Ja imam 32cs70 i odlicno me sluzi.

Vrh Dno