Šta je novo?

Medal Of Honor : Airborne

Tek sam poceo sa igrom i na prvi pogled mogu reci da mi se igra jako svidela. IMa par novih ideja koje mi se svidjaju. ;)

Zashto ova igra toliko toliko puno koristi procesor ?? :zgran:

Inache igra mi se svidja :) ali ne mogu normalno da je igram ( a o native rezoluciji ni ne razmishljam )... Tek kad je sve na LOW ( Vsync ukljuchen poshto ne mogu bez njega ) i rezolucija 960 x 600 onda je nekako igriva ( FPS nepada ispod 25 ) ali i to je muchenje :S:

Poslednja izmena:
Igra je super malo je kratka,presao sam je za 3 dana! Namucio sam se na zadnjoj tabli na onom tornju.
Ali na kraju kad sam ga digao u vazduh!!! :smoke:

Poslednja izmena:
koliko igra ima u GB 6 i kusur ili na 1DVD?

:D:wave:

Stvarno ljudi, ne znate sta propustate... Xbox verzija ima neke dodatne filtere ili sta vec. Oni screenovi gore izgledaju ocajno, zaista ocajno!
Da ima neki filter kao 3Dmark05 recimo, a isti bez njega ne izgleda ni blizu tako dobro. :wall:

Poslednja izmena:
O kakvim filterima pricate? Nikotinskim? Za vodu? Ili ide opet ubedjivanje da X360 verzija ima postprocessing efekte koje PC verzija nema i to niko ko koristi PC samo ne vidi vec samo oni koji imaju konzolu? Hehehe ... Mora da je neka zavera u pitanju ... Gde su te shotke na netu sa X360 koje izgledaju bolje? Kriju ih? Kazem ja, zavera :D

Da li je mozda neko imao problem sa zvukom na VISTI... Sve se cuje kao kad je "skremblovano" otkud znam, kao da roboti pricaju, i josh plus se u pozadini cuje neko "cicanje"... Iritantno je porpilicno. Isto mi se npr deshava kad hocu da pustim HDDVD pa ako neko ima reshenje bio bih mu zahvalan. Inace recimo Bioshock radi najnormalnije...

Imam problema sa instalacijom...kada dodje negde na pola izbaci mi gresku vezanu za fajl Cabinet10.cab. Citao sam po raznim forumima da je resenje ukljucivanje firewall-a. To je nekom resilo problem, a nekom ne...e pa ja sam u onoj 2. grupi. Prvo sam mislio da je fajl ostecen pa sam probao sa novim, ali problem je ostao, pa ako je neko imao slican problem neka javi...please...:bottle:?!

Imam problema sa instalacijom...kada dodje negde na pola izbaci mi gresku vezanu za fajl Cabinet10.cab. Citao sam po raznim forumima da je resenje ukljucivanje firewall-a. To je nekom resilo problem, a nekom ne...e pa ja sam u onoj 2. grupi. Prvo sam mislio da je fajl ostecen pa sam probao sa novim, ali problem je ostao, pa ako je neko imao slican problem neka javi...please...:bottle:?!

Ja jedino sto mogu da uradim jeste da napravim quickpar fajl od tog cab-a koji ti je problem pa da ga uporedis ...

Negde naleteh na podatak da FAT32 sistem ne podrzava takav naziv fajla...
Moguce je da je tu problem, ako ti je HDD formatiran kao FAT32.

Zashto ova igra toliko toliko puno koristi procesor ?? :zgran:

Inache igra mi se svidja :) ali ne mogu normalno da je igram ( a o native rezoluciji ni ne razmishljam )... Tek kad je sve na LOW ( Vsync ukljuchen poshto ne mogu bez njega ) i rezolucija 960 x 600 onda je nekako igriva ( FPS nepada ispod 25 ) ali i to je muchenje :S:

PABLO, brate, hoces da kazes da ti igra steka?!:trust: Imas C2D i dobru graficku, klokovanu jos i cak 2 GB memorije!

I ja se izsto zalim na perfomanse sto se tice ove igre, ali je ja bar teram u 1024x768 i Texture High, model medium, post-giltering effect High i sound medium, i ide sasvim fino, nema pada frejma ispod 30!!!

Procesor je na 3.7 a grafa na 560/1350... Voleo bih kada mi mogao na 1440x900 i max, ali treba mi jaci procesor i bar 2GB memorije!:wall:

Da li je mozda neko imao problem sa zvukom na VISTI... Sve se cuje kao kad je "skremblovano" otkud znam, kao da roboti pricaju, i josh plus se u pozadini cuje neko "cicanje"... Iritantno je porpilicno. Isto mi se npr deshava kad hocu da pustim HDDVD pa ako neko ima reshenje bio bih mu zahvalan. Inace recimo Bioshock radi najnormalnije...

Daklem niko ne zna shta bi moglo da bude ovo ?:wave:

^Pa malo ko od nas je probao na visti :)
Probaj da smanjis kvalitet zvuka, iskljuci EAX ili slicnu opciju...u XP-u je znalo da pomogne kad
se "hardware acceleration" skala za zvuk smanji...tj slajder pomeri u levo...

^Pa malo ko od nas je probao na visti :)
Probaj da smanjis kvalitet zvuka, iskljuci EAX ili slicnu opciju...u XP-u je znalo da pomogne kad
se "hardware acceleration" skala za zvuk smanji...tj slajder pomeri u levo...

Stavio sam u opcijam 5.1 zvuk i kad sam ga sad vrnuo na "normalni" stereo radi najnormalnije... E Boze ne verujem shta sve moze da zakomplikuje zivot ...

Hvala u svakom slucaju, dao si mi bar ideju shta da radim i isplatilo se :)

:wave:

PABLO, brate, hoces da kazes da ti igra steka?!:trust: Imas C2D i dobru graficku, klokovanu jos i cak 2 GB memorije!

I ja se izsto zalim na perfomanse sto se tice ove igre, ali je ja bar teram u 1024x768 i Texture High, model medium, post-giltering effect High i sound medium, i ide sasvim fino, nema pada frejma ispod 30!!!

Procesor je na 3.7 a grafa na 560/1350... Voleo bih kada mi mogao na 1440x900 i max, ali treba mi jaci procesor i bar 2GB memorije!:wall:

Uh ala je dobra..... :S: A sad ne mogu normalnu grafichku da kupim nema se para..... :(
A 2 GB rama je normalna pojava kad 1 GB Kingston 667 MHz koshta 23.5 €

Poslednja izmena:
Evo konacno je i ja malo probah, igra mi se bash svidela, evo za 2h predjosh bash dosta... Min FPS shto sam video je 33 i to u onoj kucerdi kad je krenulo napucavanje sa generalima inace je uvek 60+... I sa te strane sam zadovljan... Da rez je 1680 * 1050 eva na max, high il kako vec... A sad odoh malo da spavam, skoro je 3 ujutru :)

Uh ala je dobra..... :S: A sad ne mogu normalnu grafichku da kupim nema se para..... :(
A 2 GB rama je normalna pojava kad 1 GB Kingston 667 MHz koshta 23.5 €

Pa dobro, *** nije losa, mislim za pare koje kosta, ekstra je! A moja covece nije uopste nesto puno brza od tvoje, nije ogromna razlika, razumes? A taj jaz, izmedju graficke, trabalo bi da nadomesti procersor, i memorija; jer ti je procesor za duplo bar jaci od mog i imas duplo memorije - zato mi je cudno sto kod tebe radi losije!:S:

U svakom slucaju stedi pare i uzimaj neku 8800, jer imas dobru konfu!:D

mohpa mi se nije svidela,nisam ni prvu misiju presao,ali moha, e to je druga prica zena me jedva odvajala od racunara,pretila razvodom,sad je sve po starom,presao sam igricu

mohpa mi se nije svidela,nisam ni prvu misiju presao,ali moha, e to je druga prica zena me jedva odvajala od racunara,pretila razvodom,sad je sve po starom,presao sam igricu

Interesantno je da se SVE ali mahom SVE zene isto ponasaju kad je igranje u pitanju :p :D :D
SVAKA preti razvodom ... koliko je moja samo pretila ... al dzaba :eyebrows: :d

Poslednja izmena:
Moja masina-framerate???-moze li???-hvala...;)

Pa na mojoj, ide sasvim ok na 1024x768 uz povremena usporenja... Ali tvoja konfa je jaca!:-devil-: Radice kao sat, cackaj malo sa v-sync opcijom, kod mene ima velike razlike u frejmovima kada je na on pa na off, nemam pojma sto!:trust:

Poslednja izmena:
Moja masina-framerate???-moze li???-hvala...;)

ima da klizi u 1024, a verovatno ce i u 1280 da radi sasvim korektno, dual-core prosto natera igru da poleti, nema usporenja kao sa single core (znam o cemu pricam, sa SC na 2700mhz sam stao kod onih iskopina i tu je bilo 20-tak fps i nemaca ko **vana, i odustao sam jer mi je bilo neigrivo. Sa ovim CPU na istom mestu sad ne pada ispod 40fps..)

kod mene ima velike razlike u frejmovima kada je na on pa na off, nemam pojma sto!:trust:

Koliko sam razumeo,kada je ukljucen v-sync u igrama,framerate se "vezuje" fr osvezavanja monitora.Ako grafika nemoze da izgura npr 75 fps ,onda se framerate krece oko pola tj.30-35fps.
Prosetaj se po ovoj temi,ima dosta o tome...

e nasao sam resenje za igranje igrica zove se velika glupavstina ili veliki brat.da bar hoce da traje po 5-6, 7-8,pa i 9-10 sati bilo bi do jaja,dodje joj drugarica i meni extra:eyebrows::eyebrows::eyebrows:
samo stasad da igram dok cekam crysis

Nazad
Vrh Dno