Zashto ova igra toliko toliko puno koristi procesor ?? :zgran:
Zasto meni nece da radi sve na high?![]()
![]()
![]()
Da ima neki filter kao 3Dmark05 recimo, a isti bez njega ne izgleda ni blizu tako dobro. :wall:Stvarno ljudi, ne znate sta propustate... Xbox verzija ima neke dodatne filtere ili sta vec. Oni screenovi gore izgledaju ocajno, zaista ocajno!
Imam problema sa instalacijom...kada dodje negde na pola izbaci mi gresku vezanu za fajl Cabinet10.cab. Citao sam po raznim forumima da je resenje ukljucivanje firewall-a. To je nekom resilo problem, a nekom ne...e pa ja sam u onoj 2. grupi. Prvo sam mislio da je fajl ostecen pa sam probao sa novim, ali problem je ostao, pa ako je neko imao slican problem neka javi...please...:bottle:?!
Zashto ova igra toliko toliko puno koristi procesor ?? :zgran:
Inache igra mi se svidjaali ne mogu normalno da je igram ( a o native rezoluciji ni ne razmishljam )... Tek kad je sve na LOW ( Vsync ukljuchen poshto ne mogu bez njega ) i rezolucija 960 x 600 onda je nekako igriva ( FPS nepada ispod 25 ) ali i to je muchenje :S:
Da li je mozda neko imao problem sa zvukom na VISTI... Sve se cuje kao kad je "skremblovano" otkud znam, kao da roboti pricaju, i josh plus se u pozadini cuje neko "cicanje"... Iritantno je porpilicno. Isto mi se npr deshava kad hocu da pustim HDDVD pa ako neko ima reshenje bio bih mu zahvalan. Inace recimo Bioshock radi najnormalnije...
^Pa malo ko od nas je probao na visti
Probaj da smanjis kvalitet zvuka, iskljuci EAX ili slicnu opciju...u XP-u je znalo da pomogne kad
se "hardware acceleration" skala za zvuk smanji...tj slajder pomeri u levo...
PABLO, brate, hoces da kazes da ti igra steka?!:trust: Imas C2D i dobru graficku, klokovanu jos i cak 2 GB memorije!
I ja se izsto zalim na perfomanse sto se tice ove igre, ali je ja bar teram u 1024x768 i Texture High, model medium, post-giltering effect High i sound medium, i ide sasvim fino, nema pada frejma ispod 30!!!
Procesor je na 3.7 a grafa na 560/1350... Voleo bih kada mi mogao na 1440x900 i max, ali treba mi jaci procesor i bar 2GB memorije!:wall:
Uh ala je dobra..... :S: A sad ne mogu normalnu grafichku da kupim nema se para.....
A 2 GB rama je normalna pojava kad 1 GB Kingston 667 MHz koshta 23.5 €
mohpa mi se nije svidela,nisam ni prvu misiju presao,ali moha, e to je druga prica zena me jedva odvajala od racunara,pretila razvodom,sad je sve po starom,presao sam igricu
Moja masina-framerate???-moze li???-hvala...![]()
Moja masina-framerate???-moze li???-hvala...![]()
kod mene ima velike razlike u frejmovima kada je na on pa na off, nemam pojma sto!:trust:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari