Šta je novo?

veeeeelika dilema :(

magicius

Slavan
Učlanjen(a)
11.10.2007
Poena
320
hteo bih da zamenim ovu moju postojecu plocu nekom boljom,gledao sam sta ima i izbor je ogroman :( citao stotine reviewa i pitao ko zna koliko ljudi pa reko aj da pitam "domace ljude" :)
dvoumim se izmedju sledecih modela:
ASUS P5K-E/WIFI-AP
MSI P35 Platinum
ABIT IP35 PRO i
GIGABYTE GA-P35-DS4
sve ploce imaju skoro iste cene, zanima me vase misljenje?
sto se mene tice u uzem izboru su mi ABIT i MSI abit zbog velikog iskustva u ovom polju a MSI po funkcionalnosti...

Po meni ploce koje imaju i svoje graficke GB,Asus,MSI,ove imaju a za Abit nisam siguran da ima svoje.A ipak od svih ja da imam para uzeo bih Gigabyte !

Ne.

Gigabyte. najbolja iskustva sa njim. Od 915 preko 965 do P35 ploca!

neznam nesto za Gigabyte nesto mi ne ulivaju previse pouzdanja... znam da najbolje ploce prave Abit,Asus i DFI... kazes Abit a sto bas on??? citao sam neke testove sa njim i dobro se pokazao, o msi-u sam citao da ima dobar rashladni sistem ali mi to i nije bas najbitnije (imam druge coolere za NB i SB) a imao sam msi plocu i nisam nesto bio zadovoljan... jel ima neko da poseduje Abit IP35 ili 35 PRO?

neznam nesto za Gigabyte nesto mi ne ulivaju previse pouzdanja... znam da najbolje ploce prave Abit,Asus i DFI... kazes Abit a sto bas on??? citao sam neke testove sa njim i dobro se pokazao, o msi-u sam citao da ima dobar rashladni sistem ali mi to i nije bas najbitnije (imam druge coolere za NB i SB) a imao sam msi plocu i nisam nesto bio zadovoljan... jel ima neko da poseduje Abit IP35 ili 35 PRO?

Ja nemam Abita imam neku levu nebitno,pogledaj za te pare koja ti ploca najvise pruza -
core2quad- DDR2-mem-1066 i ostalo pa se onda natenane odluci.Nemoj da zuris ipak nisu male pare u pitanju.
I jos jednom gledajuci po forumu misljenja ipak sam ja za Gigabyte ove druge placas i ime + ipak dobijas garanciju na novu plocu,znaci navodim ja sam za:
Gigabyte Ga-P35-DS4 pozdrav :wave:

hteo bih da zamenim ovu moju postojecu plocu nekom boljom,gledao sam sta ima i izbor je ogroman :( citao stotine reviewa i pitao ko zna koliko ljudi pa reko aj da pitam "domace ljude" :)
dvoumim se izmedju sledecih modela:
ASUS P5K-E/WIFI-AP
MSI P35 Platinum
ABIT IP35 PRO i
GIGABYTE GA-P35-DS4
sve ploce imaju skoro iste cene, zanima me vase misljenje?
sto se mene tice u uzem izboru su mi ABIT i MSI abit zbog velikog iskustva u ovom polju a MSI po funkcionalnosti...

Imam ASUS P5K-E/WIFI-AP vec skoro 2 meseca i jedino sto mogu da kazem da je ploca odlicna.

kako Abit moze da pravi najbolje ploce??? heheh koji je to film? dajte ljudi nemojte se saliti, jos ne mogu da prebole ono sto su im kondenzatori u ispravljackom delu pucali kao kokice na svakoj ploci pa sada pisu na kutije ORIGINAL JAPAN capacitors.. lol!!
ako hoces extreme OC plocu onda DFI, a ako hoces rock stable onda Gigabyte pa par stepenica praznih mesta i onda ostali. Ne kazem ja da drugi nisu dobri, ja konkretno imam MSI trenutno ali zato sto se desilo da je P35 Platinum mama (1.1v dok je 1.0 ervizija bila bljak..) ali to je samo jedna ploca a ja govorim generalno za proizvodjace.

Nazad
Vrh Dno