Šta je novo?

Dobar LCDTV za SONY PS3

• Začetnik teme Začetnik teme Goxy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Goxy

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2002
Poena
710
Treba mi dobar LCD TV (da ima 1080p) da je wide (Sony, samsung, LG) (82cm dijagonala minimum) cena oko 1000e (gore dolo 100 do 200e) na kome bi odlicno radio Sony PS3 a takodje i da je dobar za gledanje TV (slika i slicno). I gde ima da se kupi. Unapred hvala na odgovoru

SAMSUNG LE-37M87BD

ali je cena jacha... tesko da ces naci FullHD za te pare

Full HD za te pare (1000e) nema sanse kod nas da nadjes, samo HD Ready ili ti 1366x768. A ja bi ti predlozio LG-ja jer ima ubedljivo najbolju sliku od sva tri sto si nabrojao (a i obicni kanali na njemu bruka izgledaju). Samsung je ocaj sto se tice tft tv-a a Sony je zlatna sredina ali drzi cenu... Tako da moj glas za LG.

...zar niko u srbiji nije chuo za nishta drugo sem "samsung,sony,lg" ??

cuo sam ja za Vox, Neo, Crypton... Beko... hmm... naravno, ima i Toshiba, Sharp, etc. ali to se malo uvozi..

Full HD za te pare (1000e) nema sanse kod nas da nadjes, samo HD Ready ili ti 1366x768. A ja bi ti predlozio LG-ja jer ima ubedljivo najbolju sliku od sva tri sto si nabrojao (a i obicni kanali na njemu bruka izgledaju). Samsung je ocaj sto se tice tft tv-a a Sony je zlatna sredina ali drzi cenu... Tako da moj glas za LG.

A koji model LG-a

ma da... Samsung ocaj.... yeah, sure, right... anybody else?!?

S tim sto skoro svi Samsung modeli imaju 1:1 pixelmapping, dok kod LGa to mozes da ocekujes tek kod 37"+ modela...

uostalom svako ko kupuje TV treba da samostalno donese odluku sta mu se svidja a sta ne...
od prihvatljivih modela LGa pogledaj 37LC25R..

za Samsunga... sta znam... SAMSUNG LE-32R82BX za iste pare... pa prelomi da li je bolja slika/ekran/izgled/sta ce reci komsija...

Video sam pomenute modele, ali prikaz domacih kanala im je blago receno katastrofa tako da sam odustao od LCD-a a i Plasme takodje

Poslednja izmena:
Pa, sta si ocekivao ? Nijedan LCD ili plazma TV ne moze da konkurise CRT-u sto se toga tice...

Poslednja izmena:
Samsung Ws-32z419t ???

A, šta kažete za ovaj Samsung CRT? Mislim, kad već nije Full HD, onda bar nek bude dobar za kablovsku, a može da fura i Sony3 i 720p filmove sa kompa? Ima li neko iskustva s ovim modelima, kakva je slika?

nije ti dobar link... nesto si umrsio... a ako je SlimFit imas topic od 5 strana na tu temu

Batali to trecerazredno smece i pokusaj naci kakav Philips, promjenio tri LCD TV-a tek sa Philips 32PFL7332 sam zadovoljan, veci mi neide u sobu.

Batali to trecerazredno smece i pokusaj naci kakav Philips, promjenio tri LCD TV-a tek sa Philips 32PFL7332 sam zadovoljan, veci mi neide u sobu.

gde si ga uzeo, koliko je para i da li rade lepo nasi kanali bez nuljanja

Slika sa kablovske je skroz ok. s bzirom da se mora malo razvuci mada ima modove sa kojima se moze to skoro skroz izbjeci, sa dvd-a Pioneer 490 preko HDMI-a je odlicna pogotovo ako je dobar snimak jos se ukljuci upscaling pa bude jos bolja, boje su odlicne, crna je crna puna detalja u mracnim scenama vidljivi ugao odlican nemogu naci polozaj da se nevidi skroz korektna slika.(kod zene samsung moras ravno sjediti ako hoces koliko toliko dobru sliku)
TV ima 2 x HDMI i USB preko kojeg direktno mijenjas firmware (vec 3 puta) ili gledas slike, slusas MP3 ostali ulazi su 2 x Scart RGB obadva, kompozitni, komponentni, s-pdif ulaz/izlaz.
Kod nas u sarajevu je kostao oko 1100 eura sa 2 godine garancije.

Samsung Ps42q92

sad sam se preorjentisao na Plasma modele, sta mislite o doticnom u pogledu SBB slike i mogucnosti igranja na next gen konzolama kosta oko 99k u Eltim-u, posto sam cuo da su ovo q92 modeli vrh Samsungove Plasma ponude

mislim da ste bas ali bas otisli od teme... ima podforum "Sta da kupim" i ima cela prica od 16 strana na ovu temu.

anyway ako ti je do PS3 mislim da ne bi trebalo da se cimas oko plazme, sto zbog odziva, sto zbog rezolucija. ako ti je do gledanja TV, pa odmah da ti kazem da ce ti obicna TV slika vrlo brzo iznervirati, jer se emituje u 4:3 a TV ti je u 16:9, pa ces da gledas ili deformisano ili seceno ili sabijeno.

Ideja je da ili nakacis PS3 i da se igras, ili da gledas 16:9 filmove, serije i tako to. ja moj 40" LCD pored gorenavedenog koristim i kao monitor, a tesko da to mogu da ocekujem od plazme...

btw, ako koristis SBB kablovski net, pogledaj parametre za signal na modemu. ako su ti u granicama normale, neces imati nikakvih problema sa gledanjem TV signala na LCDu.

npr, kod mene Fox Crime, HBO comedy i Discovery nemaju nikakve artefakte, linije i shljokice. mada moj model TV ima izrazito dobar noise filter.

mislim da ste bas ali bas otisli od teme... ima podforum "Sta da kupim" i ima cela prica od 16 strana na ovu temu.

anyway ako ti je do PS3 mislim da ne bi trebalo da se cimas oko plazme, sto zbog odziva, sto zbog rezolucija. ako ti je do gledanja TV, pa odmah da ti kazem da ce ti obicna TV slika vrlo brzo iznervirati, jer se emituje u 4:3 a TV ti je u 16:9, pa ces da gledas ili deformisano ili seceno ili sabijeno.

Ideja je da ili nakacis PS3 i da se igras, ili da gledas 16:9 filmove, serije i tako to. ja moj 40" LCD pored gorenavedenog koristim i kao monitor, a tesko da to mogu da ocekujem od plazme...

btw, ako koristis SBB kablovski net, pogledaj parametre za signal na modemu. ako su ti u granicama normale, neces imati nikakvih problema sa gledanjem TV signala na LCDu.

npr, kod mene Fox Crime, HBO comedy i Discovery nemaju nikakve artefakte, linije i shljokice. mada moj model TV ima izrazito dobar noise filter.
da koristim SBB kablovski net a kako da pogledam te parametre i koji su granice normale.

Nazad
Vrh Dno