Šta je novo?

Moc zvana 7600 GS 256MB!!!

E ja ne mogu da verujem da vec pola decenije traje ta komedija sa njim i uspesima klokovanja....antologija! Antologija!

Vecj vidim :24 and counting:p

Ma sad je i profesiju promenio, više nisu centralni procesori na udaru, sad su grafički :D

But, frankly, mislim da ovo nije opti, nema najavljivanja svega, self marketing nije toliko izražen a i ne spominje nikakav overklok (osim onih ubogih 140MHz)

Lol sacu da eksplodram :)
attachment.php

Sta je mislio, jeli bio pri sebi??

Poslednja izmena:
Pazi samo ti te shvalerske brcice :-devil-:

Ma optimus nikako ne valja, ni na filmu, ni u novinama, sa i bez brkova:p

Pozdrav m!st!cx:p

K'o da se dogovaramo kada cje nekoga da "oblatimo":)

Poslednja izmena:
Ja sam ga vise napao zbog njegove sadasnje ultra giga mega masine koju kao poseduje, ali aj sad :)

Pa iskren da budem, samo bi ocigledni d*bil ponavljao svoju gresku 3 puta na ovom forumu, tako da ne verujem da je u pitanju baltazar.
Mislim da je on, pa valjda bi se sada barem spremio za trazenje dokaza.

Iskreno sada nam ne bi trebao jos jedan thread tipa "Odbrana casti", mada smeha nikad dosta...

U kom ste tripu, kakav baltazar, stilovi pisanja se uopste ne poklapaju. A on ima karakteristican... Kutija dodji i zakljucaj ovo da se ljudi ne pro***avaju!

U kom ste tripu, kakav baltazar, stilovi pisanja se uopste ne poklapaju. A on ima karakteristican... Kutija dodji i zakljucaj ovo da se ljudi ne pro***avaju!

Tačno tako. Zar ne vidite da fale oni čuveni znaci navoda načinjeni od dva zareza. :D Baltimuse legendo. Vrati se, sve ti je oprošteno. :D

U je,ote a ja mislio da sam neuredan,moram da odem kod COEKA na casove hehehe !!!!

nikola87

Evo screen-a, malo sam slagao, nije 23700, nego 23611 marksa

Prilozi

• 3DMark2001 23611.jpg
    3DMark2001 23611.jpg
    201.5 KB · Pregleda: 119
Cek cek, ovde pise 7300GT, ti u naslovu rece 7600GS?

Klokovi su nikakvi,ovo je preveliki rezultat za tako slab racunar

I ja mislim da je prevelik. I am confused.

CooLa
Još u prvom postu sam napisao da imam Gainward 7300GT, proveri

M!ST!CX
He, he, pa nije slab, vidiš i sam

Kod druga, sa sličnom konfiguracijom, x700 overklokovan na pro, daje oko 20000 3Dmarka01, tako da je ovaj rezultat u redu

Uostalom, ja nisam Baltazar, dao sam screen, a ako postoji još neki način da se dokaže skor, sem da dođete u Svrljig i lično se uverite, uradiću i to

Možda se i ne zeza. Evo zašto :
Biostar NF4 AM2L ploča + Sempron 3000 na 2464 mhz + FSB 307 + DDR2 Memorija na 820 + Gainward 7300 GT DDR3 na 550 gpu a 1600 memorija daju 23700 3dmarka01 ( ako ne verujete, daću skrin, ali ozbiljno )
Ne vidim razlog što ne bi X puta bolji procesor od mog ( a znamo da je skor u 3dMarku01 veoma zavisan od procesorske snage ), kao i 10-20% bolja grafička davali taj skor

@Coola Lepo je covek napisao 7300Gt.Ti si citirao ghoula.

LOl i ja sam pomislio da je ciki022 lik koji je startovao temu, nema ovog ghoultazara da se javi :d

Kako je moguce da ja sa konfiguracijom iz potpisa dobijam 16500 u 3dmarku2001se?

off:I zasto mi graficka pokazuje difolt takt 600/400 kad na netu stoji 600/1000!?

Ovom prilikom se izvinjavam cikiju... uradio sam mis quote-ing...

NHF...

P.S Sta se butas sa 7300GT!!! ovde pricamo o 7600GS ;)!

Poslednja izmena:
Jeli moguce da mi se restartuje komp dok ne igram igrice zbog klokovane graficke?

Ne znam konfiguraciju, ali jeste... Vrlo je moguce!

Mozda je dobio pre-pencil modovanu grafiku koja radi na GT klokovima :S:

Nazad
Vrh Dno