Šta je novo?

Pioneer S H240V

jedan.toma

Slavan
Učlanjen(a)
21.05.2007
Poena
304
da li neko ima iskustva sa ovim zvucnicima?

zvanicne karakteristike su:

Trosistemski podni zvučnici sa vuferima
Snaga: 80 W
Antimagnetna zaštita koja sprečava smetnje na televizoru
Osetljivost: 89 dB
Frekventni raspon: 40 - 20.000 Hz
Impendansa: 8 Ohm
Dimenzije (ŠxVxD): 183 x 909 x 233 mm
Težina: 8,10 kg

ali bi mi vise znacilo kada bi neko ko ih je slusao poslao neki review.

To je izgleda neki shitic koji je radjen za ovo trzishte...sa V sufiksom google izbacuje rezultate za bugarsku, rumuniju, madajrsku...a cena im je oko 60e...

a ni težina od 8 kg ne obećava mnogo. mislim da sam video nešto slično od pionira u izlogu jedne radnje i nisam bi ni najmanje impresioniran. mislim da ti je marko84 već sve rekao.

koja je cena za to uopšte?

:wave:

Ako vec nemas dovoljno para za nesto ozbiljnije, baci pogled na Jamo zvucnike. Nedavno sam u technomarketu slusao neke od 10.000 din (podnostojeci , bass se nalazi sa zadnje strane, a srednjotonac (16 cm) i visokotonac sa prednje strane). Stvarno dobro sviraju za te pare. Vrlo dobar zvuk. Mislim da su daleko bolji od tog tvog Pioneera sto si gledao.

Josh jedna stvar, vidim da si na HiFi forumu rekao da ti je Receiver slabiji, ~ 25 W na 8 Oma..
Moja ti je preporuka da to prodas i uzmes neko pojacalce za pocetak. Rekao si da slusas Funk, a moje misljenje je da ti onda trebaju zvucnici sa jakim bass-om, kao i odgovarajuce pojacalo. Pozdrav!

Poslednja izmena:
Ako vec nemas dovoljno para za nesto ozbiljnije, baci pogled na Jamo zvucnike. Nedavno sam u technomarketu slusao neke od 10.000 din (podnostojeci , bass se nalazi sa zadnje strane, a srednjotonac (16 cm) i visokotonac sa prednje strane). Stvarno dobro sviraju za te pare. Vrlo dobar zvuk. Mislim da su daleko bolji od tog tvog Pioneera sto si gledao.

da nisu to mozda Jamo e-750? jel su 10000 kom ili par?

U ponedeljak cu opet ici u technomarket (treba da pazarim subwoofer), pa cu ti javiti koji je tacno model i da li je cena za par ili komad!

S-606 ubija, stvarno zvuči odlično, i ja ga imam, moram da priznam kupio sam ga bez nekog ozbiljnijeg testiranja, više prema sećanju kako je to zvučalo, jedini je problem što se sada već malo teže nalaze, ima ih u samo još par primeraka u celoj Srbiji po Tehnomarketima.

ja bih mu preporučio od tih nabrojanh da ide na E660

Tesko ce ih naci, jer svako ko je hteo solidne zvucnike za neku pristojnu cenu, uzimao je E660. ja danas nisam stigao da odem do technomarketa, nadam se da cu otici do kraja nedelje. I ja sam slusao E660, pored toga sto stvarno dobro sviraju (odlican zvucnik za te pare, bar kada je rec o NOVIM zvucnicima), super izgledaju.

e-750 je 10700 komad
ovi dole su cene za par
S-416 -9200
S-408 -11000
E-550BC -10700
E-660 -13000
ja sam pazario S-606,extra su i za te pare tesko da ima bolje

hvala na tip-ovima!

video sam na sajtu tehnomarketa da na B. Brdu imaju S-606, stvarno besno izgledaju a verujem i zvuce. cena je 17600, i ozbiljno sam ih uzeo u razmatranje. jeste da malo prekoracuju planirani budzet, ali ***, jednom se zivi :)

posle slatkih muka preslusavanja silnih zvucnika, odlucio sam se i kupio Jamo E-660, i za sada sam prilicno zadovoljan (da ne kazem prezadovoljan).

hvala jos jednom svima na savetima.

čestitam na kupovini, nadam se da ćeš uživati u satima i satima dobre muzike :)

čisto informativno, jesi li našao i poslušao S606 i ako jesi - u direktnom poređenju, kako se pokazao S606 u odnosu na E660?

Poslednja izmena:
čestitam na kupovini, nadam se da ćeš uživati u satima i satima dobre muzike :)

čisto informativno, jesi li našao i poslušao S606 i ako jesi - u direktnom poređenju, kako se pokazao S606 u odnosu na E660?

na sajtu stoji da ga imaju, medjutim u radnji ih nema, tako da nisam mogao da ih uporedim. citao sam nesto o njima na internetu, u glavnom odlicne recenzije.

Vrh Dno