Šta je novo?

Cm Aquagate Viva

madness99

Slavan
Učlanjen(a)
06.03.2006
Poena
319
Danas uzeo ovo vodeno hladjenje za procesor i sad me interesuje gde mogu da nadjem da kupim onu tekucinu i dal moze destilovana voda,dok ne nadjem odgovarajucu tekucinu?E da dal zna neko kako da montiram ovo na 775 intela E2140 posto ima samo upustvo za grafiku?

Hvala unapred

aha,trenutno ima nesto u njemu pa cemo videti,lako cu promeniti.A sto se tice vodenog i ne ocekujem previse za 25 eura,nadams e da ce mi hladiti bolje nego box kuler E2140 a kad budem uzimao pravo vodeno onda idem na ThermalTake

Poslednja izmena:
aha,trenutno ima nesto u njemu pa cemo videti,lako cu promeniti.A sto se tice vodenog i ne ocekujem previse za 25 eura,nadams e da ce mi hladiti bolje nego box kuler E2140 a kad budem uzimao pravo vodeno onda idem na ThermalTake

Pa ni TT nije bas pravo vodeno, ako ga ne doradis 😉

pa naravno 🙂 evo sada sam postavio al kada upalim pisti i bios izbaci cpu fan error sta moze biti?Sta mislite?

Pa bios ti na prikljucku za CPU fan ne ocitava broj obrtaja fena, koga i nema. Lepo iskljucis u BIOS-u ocitavanje CPU fena, tj ignore i cao :wave:

toga sam se setio i iskljucio 🙂 Ovako sa Artic 5 pasto(nisam siguran da sam dobro namestio) i ovim hladjenjem na procesoru E2140 sa 1,45V (Po biosu) Na 3.0ghz procesor na max varira cas 62-60 pa posto je sa boxom bilo oko 67-69 interesuje me sta mislite dal bi ovo trebalo da ide ispod 60?E da tekucina je ona originalna koja je bila u hladjenju.

Obzirom da nije neko skupo vodeno, dobijene temp i nisu lose (ipak radi na skoro 1.5V).

Sto se tice sastava smese, obrati se spacemasteru (kao i za sve drugo sto te interesuje o vodenom).

evo posle 13h aktivnog mucenja procesora sa Orthosom na prioriteu 9 na kloku3.12 temperatura je 60 stepeni u full loadu a u idle je 35 sto i nije lose zar ne?

Super su temp,ali probaj josh malo da dignesh proc 😉

OFF: Djole potpis ti je najjaci ne menjaj ga nikad 😀
I da, nisam Shik nego Shiki😀

Nazad
Vrh Dno