Šta je novo?

Fan Grillovi?

NightCrawler

Znamenit
Učlanjen(a)
15.03.2005
Poena
1,025
Znam da verovatno tema nije za ovde ali ima veze sa moddingom....

Malo sam modovao kucishte isekao bochne strane i ubacio 2 coolera od 120mm sa jedne i 1 cooler od 120mm sa druge strane...

Sada da bih zavrshio sa "poslom" potrebni su mi fan grillovi u obliku biohazard znaka za 3 120mm coolera...

Neshto ovako:

FG-BH-80BK.jpg

1800174998494040_1.jpg

Verujem da je shansa da se ovako neshto nadje kod nas veoma malo ali ipak da pitam za svaki sluchaj....

Druga varijanta je da to naruchim iz inostranstva ali mi za to treba provereni sajt koji ovakve stvarchice shalje u Srbiju...ako neko zna neki neka me uputi....

Poslednja izmena:
Shto ovako neshto ne ishtampash pa lepo izrezesh na nekom aluminijumu? Jeste veci cim al tu mozesh da eksperimentishesh sa oblicima i sharama i sl.

Shto ovako neshto ne ishtampash pa lepo izrezesh na nekom aluminijumu? Jeste veci cim al tu mozesh da eksperimentishesh sa oblicima i sharama i sl.

Ne bih da se upushtam u to barem za sada.....mozhda za sledece kucishte i hocu ali za ovo sada mi trebaju ovi "fabrichki" grillovi da ih tako nazovem....🙂

Hmm, a zar se ovakvim griilovima ne smanjuje protok vazduha ?

Da, ali ne previše (mada prvi ima malo više mesa nego što moj ukus savetuje)

Imaju u HGspotu neki fensi Sharkoon grillovi, e sad ne znam da li bash ovakvi, sajt im je neshto prs'o pa ne mogu da proverim.🙂

prsla im je i radnja 🙂

Da, ali ne previše (mada prvi ima malo više mesa nego što moj ukus savetuje)

Meni vishe trebaju ovi kao na drugoj slici prvu sam postavio kao primer....

U HGspotu sam proveravao nemaju nishta od grilova jedino da jurim neki sajt koji shalje mod sitnice u srbiju pa odatle da naruchujem....:wall: 'bem ti drzhavu i ko je napravi :wall:

Nashao sam sajt koji mod stvarchice shalje u srbiju....nisam josh nishta naruchi ali cu verovatno pokushati sledece nedelje....

http://www.frozencpu.com/index.html

Inache da ne bih otvarao novu temu trebaju mi filteri za prashinu za coolere to se nadam da mozhe da se nadje ovde?

Mada sam vec dobio nekoliko saveta da za tu svrhu iskoristim zhenske najlon charape.....:sceptic:

Filtere mozesh lako naci, imash Xilence-ove u Telixu, jeftini su.🙂

Oces da crknes ako ne nadjes bas te grilove??? I ti filteri su uzas povecace ti se temperatura za 3-5 stepeni.

Nashao sam sajt koji mod stvarchice shalje u srbiju....nisam josh nishta naruchi ali cu verovatno pokushati sledece nedelje....

http://www.frozencpu.com/index.html

Inache da ne bih otvarao novu temu trebaju mi filteri za prashinu za coolere to se nadam da mozhe da se nadje ovde?

Mada sam vec dobio nekoliko saveta da za tu svrhu iskoristim zhenske najlon charape.....:sceptic:

e javi nam kako si proshao sa poshtarinom ako budesh naruchivao da znam jer meni trebaju isto grilovi i josh neshto sa onog sajta 😉

Nazad
Vrh Dno