Šta je novo?

3 8600gt!!! crkle

Mom drugaru su crkle dve 8600gts, sahovsko polje se pojavljuje kad pustis film ili igru obe gigabajtove. Treci put stavljena gigabajtova 8600gt radi bez problema zadnje tri nedelje.
Konfiguracija je nova, gigabajtova ploca P35-DS3R, intel 6550, 2*1gb kingston 800, napajanje Chieftec 400w.
Izgleda da je serija 8600 bagovita

Juce je crkla i ova treca 8600gt i danas zamenjena za 2600xt ddr4
nece vise covek da se smara sa menjanjem i ako bi 8600gt trebalo da bude brza !?

izvini a da ti kojim slucajem ne prikljucujes TV out na te tvoje grafike na zivo ako je tako svaki put spalis taj kontroler i s**** se gpu
pogledaj ovo mozete zajedno da igrate sah

hm a ako je overklokovan procesor ... da ti slucajno nije otisla gore i PCIE magistrala?

toga se nisam ni setio moze i to da bude sto rece smarac fixiraj pcie na 100mhz

a da nije mislio na ukupnu brzinu.....Chim se ovde obraca za pomoc vidi se da nije neki poznavalac rachuara....

Ljudi skrecete sa TEME!!

Elem zamenili mi plocu (sad ne mogu da kloknem proc ni MHz, bios je f10, sad sam tek zbunjen sta se desava, sve sto je pre trebalo da odradim je da namestim fsb na 333 i memorymulti na 2 i to je sljakalo ok - doduse sada imam privremeno x800gto al kao sto neko rece fiksirao sam pciex freq na 100 i dalje nece da se podigne win tj odradi beep al trepka lampica od monitira!?!?!?!?*H E L P*) i sad cekam sledeci MSI 8600gt OC da ga sprzim!

Salim se!!!

Nadam se (big time) da se to nece ponoviti!!!

@FXGT
pazi mozda sam i nekoliko puta to odradio "na zivo" ali grafe su mi crkavale posle nekoliko nedelja nakacenih na tv a ne posle ubadanja na tv "na zivo", i to su radile maltene u leru - dl sa neta i poneki film.

@Zooo
Pod ukupnom brzinom verovatno misli na sabranu brzinu oba jezgra!! lol

Poslednja izmena:
KG boy, radio sam u nekoliko servisa u kg-u. Pusti mi na pm gde si kupio ceo komp i videcemo ako sta mozemo da uradimo...ako ne mozemo nikom nista :(
jel' si kupio ceo komp na jednom mestu?
p0z

KGBOY, da nisi mozda komp uzeo u firmi M**ter. Cisto da znas i meni je crka Leadtek 8600GT posle 5 dana i zatim sam zamenio plocu(na moje insistiranje) i uzeo ASUS 8600GT i evo sve radi vec 2 meseca bez problema. Da ti nisu mozda plocu zamenili za Gigabyte 965G(sa njom nisam uspeo da podignem takt CPU-a ni za 1MHz :( ) , ja sam tu zamenio za ASUS P5KC :D .

Poslednja izmena:
Da jesam uzeo u Masteru al to nije frka,

Evo danas mi stigla nova msi 8600gt oc i kad sam je stavio u komp on se zaledi kada dodje do slike loading windows i to je to, hdd krcka al mozda jedno 20 sec i onda i on stane i to tako stoji!:zgran:
(Prvo sam mislio da je do atijevih drivera koji su ostali posto sam na brzinu skinuo x800, al vratim ja posle x800 uninstall ati drivers)
Jedino sto mi pada na pamet je da krenem sa instaacijom novog win-a a ako ni onda ne radi onda nek ide u bestraga !!! :wall:
Prodajem komp i kupujem XBOX360 i PSP a u KU*AC!!!:eyebrows:

Da jesam uzeo u Masteru al to nije frka,

Evo danas mi stigla nova msi 8600gt oc i kad sam je stavio u komp on se zaledi kada dodje do slike loading windows i to je to, hdd krcka al mozda jedno 20 sec i onda i on stane i to tako stoji!:zgran:
(Prvo sam mislio da je do atijevih drivera koji su ostali posto sam na brzinu skinuo x800, al vratim ja posle x800 uninstall ati drivers)
Jedino sto mi pada na pamet je da krenem sa instaacijom novog win-a a ako ni onda ne radi onda nek ide u bestraga !!! :wall:
Prodajem komp i kupujem XBOX360 i PSP a u KU*AC!!!:eyebrows:

nije komp kriv sto useri sve rade naopacke. Naravno da moras da PRVO uninstal drajvera, pa driver cleaner, pa pa reboot pa namestis grafiku na standard display device, pa onda tek gasis i vadis... To sto ti pokusavas da uradis je maltene kao da kloniras PATA na SATA drajv, ukljucis AHCI i pokusas da dignes windows, i gle cuda -nece, odma bes, kupuje se konzola...Pa nije ti to lek. Ako ne umes da uradis kako treba odnesi u servis nek ti urade. Tek po konzoli neces sam nista prckati...

Ne znam sta da ti kazem osim da prvi komp imam od 98-me godine i da sam posle mesec dana po kupovini istog instalirao windows sam, i veruj mi da sam ga do danasnjeg dana instalirao xxx puta, preko glave mi ga je, a verovao ili ne, ovaj postupak sa menjanjem graficke mi je radio prethodni put pa zbog toga moje cudjenje, iliti sto bi se reklo - MRZI ME DA INSTALIRAM WINDOWS, al posle posete drugaru sinoc, kod koga je grafa radila, to mi ne gine.

Nazad
Vrh Dno