Šta je novo?

Definitivno izlazi:

Ja kupih i ps3 ali kad vidim sta dolazi razmisljam se i o apdejtu compa a igrica verujte mi nikad dosta.Sve ce se to lepo nadoknaditi u 2008 posto je ova godina do pred kraj bila suplja sa igrama tako da od viska glava ne boli i normalno da za ovaj termin sto dolazi ima ama bas za svakoga da se nesto da se nadje.;)

@ROB0T0
Jeste bio komentar na tvoju poruku o konzolasima, ali u saljivom maniru. Ako sam nesto naucio na ovom forumu, vatra bukne po kontra taborima i bez varnice, i onda traje 20ak stranica, i na kraju mi zatvore omiljenu temu (eg. IPhone u trendovima i novim tehnologijama).
Elem... Zbog posla, drustvenog zivota i svega ostalog, vreme za igranje mi je svedeno na minimum minimuma. Cesto se zapitam kako mnogi sa foruma uspevaju da budu aktivni u mnogim (svim?) temama o igrama (pod time podrazumevam da igraju I odigraju sve te igre). A gde je tek internet, filmovi, omiljene nam serije sa torrenta i sl...
Od svih navedenih igara, zeljno iscekujem samo nekih 10ak, a da li cu pola od toga uspeti da igram i odigram, to je vec pitanje. Tako da, ne umire PC Gaming, umiru PC igraci :D :D :D :D

E pa ja sam onda rikno :d , a za vreme i aktivnost na forumu ja uglavnom sa posla posto imam internet, kuci gubim vreme na igre (PS3&Xbox360), filmove i anime.

Ma nemam ja nameru da se raspravljam ni o konzolama ni o PC igrama.Stvar je da najveci studiji unose inovativne i sveze igre na konzolama, sa novim kontrolerima, i zato je npr Nitendo Wii najprodavanija konzola zbog nacina igre ne toliko zbog igara.Slicne stvari uvodi PS3 sa igrama dok se Xbox 360 tu najvise drzi nekog stila PC igara, sa par izuzetaka.A na PC-u sve bre nesto nastavci, add-on i ekspanzije a ako ne ono klon neke igre sa par novih dodataka i to je to.I sad izadje gomila igara 95% shit, pa nekada je bilo obratno_O tome pricam.Ne kazem da nece biti par dobrih naslova ali sigorno da polako ali sigurno trziste zamire i vestacki se odrzava velikom kolicinom FPS i RTS naslova.Ali daleko od toga da sad se nabroji 100 igara i wau to je sve extra. :wave:

Da PC tržište umire slušamo već 5 godine. Naslovi u zadnja 2 meseca i narednih 6 govore suprotno. O tom procentu od 95%, nije ni na konzolama puno bolje. Na XBOX 360 imaš 300 igara a igra se nekih 20.

Da PC tržište umire slušamo već 5 godine. Naslovi u zadnja 2 meseca i narednih 6 govore suprotno. O tom procentu od 95%, nije ni na konzolama puno bolje. Na XBOX 360 imaš 300 igara a igra se nekih 20.

Ja kao prvo rekoh nemam nameru, al neki su tvrdoglavi.Da si procitao post ceo video bi da sam rekao za Xbox360 da je od konzola najpribliznije PC-u.Sony PS3 uvodi inovacije po igrama Nitendo Wii po kontrolerima.STA je to PC doneo inovativno u igrama u par zadnjih godinu - dve -tri.Vrti se staro.Al dzaba ti da objasnis ljudima koji se igraju 1-5 godina njima je sve novo.Ja slucajno 25 godina se igram pa mi je ovo danas sta se nudi na PC dozlogrdilo.Znaci jos jednom nemam nameru da odgovaram na provokacije i neargumentovane gluposti vec samo na normalne postove.

@Nostormo mene na primer zanima kakve to inovacije PS3 unosi u igre??? Nikakva prozivka ali pominjes inovacije a ne navodis primere. :wave:

Ma koje inovacije!
I jel mora uvek neki konzolas da upadne u PC temu i da zagadi?!

Swaka chast za temu zwerino! :D Bicje dobre zabawe owe zime :)

Koji to naslovi u zadnja 2 meseca, evo iskreno baš me zanima jer sam nekakav ''PC gajmer'' :D već neko vreme upravo ''hitove'' na PCu čine portovi sa kutije :p dok se ponekad potkrade neka ekskluziva. Portove ne računam u PC gaming, jer ako će on da živi od portova stvarno i nema neku lepu budućnost :S:

Jedna od najboljih u poslednjih par godina Oblivion je port, Bioshock koji sad igram port, sjajni CoD2 port, novi MoH port, CM Dirt port, Vegas port, carbon port...

Poslednja izmena:
Moram da te razocaram-nijedna od igara koje si naborojao nisu portovi.Razvijali su se posebno za obe platforme,ali su u sustini PC igre jer su njihovi raniji nastavci bili PC ekskluzive tako da konzole mogu PC-u da zahvale za igre koje si naborjao.

Mislim da je samo MOH igra sa PSX. Sve ostalo su PC igre.

Jedna od najboljih u poslednjih par godina Oblivion je port, Bioshock koji sad igram port, sjajni CoD2 port, novi MoH port, CM Dirt port, Vegas port, carbon port...

Nope, od ovih Bioshock, CoD2 i MoH nisu portovi ;)

Moram da te razocaram-nijedna od igara koje si naborojao nisu portovi.Razvijali su se posebno za obe platforme,ali su u sustini PC igre jer su njihovi raniji nastavci bili PC ekskluzive tako da konzole mogu PC-u da zahvale za igre koje si naborjao.

Tacno je da su njihovi prethodnici bili "native" PC igre, ali ovo sto si rekao da nijedna od nabrojanih igara nije port nije tacno. Vegas i Carbon su portovi, nisam siguran za DIRT, ali mislim da i on jeste

Zaboravih i Oblivion ( sad cu na lomacu :d ), on naravno nije port...

Ja kao prvo rekoh nemam nameru, al neki su tvrdoglavi.Da si procitao post ceo video bi da sam rekao za Xbox360 da je od konzola najpribliznije PC-u.Sony PS3 uvodi inovacije po igrama Nitendo Wii po kontrolerima.STA je to PC doneo inovativno u igrama u par zadnjih godinu - dve -tri.Vrti se staro.Al dzaba ti da objasnis ljudima koji se igraju 1-5 godina njima je sve novo.Ja slucajno 25 godina se igram pa mi je ovo danas sta se nudi na PC dozlogrdilo.Znaci jos jednom nemam nameru da odgovaram na provokacije i neargumentovane gluposti vec samo na normalne postove.

Ne igram se ni godinu dana a ni pet,više i od jedne i od druge cifre. Ovako, nemam nameru da sa tobom polemišem jer si ovde uleteo iz jednog jedinog razloga. Da *****š po PC i promovišeš nam konzole. Imaš svoj deo foruma za to.

I,da.U pravu si.Sony uvodi inovacije.PS3 je odličan po meni. Ali druže,koga to u ovoj temi boli uvo?Ja o tome raspravljam tamo gde mu je mesto. Gledam trejlere,komentarišem. Ne bacam hejt i slične stvari.

Skini se sa topika.

Koji to naslovi u zadnja 2 meseca, evo iskreno baš me zanima jer sam nekakav ''PC gajmer'' :D već neko vreme upravo ''hitove'' na PCu čine portovi sa kutije :p dok se ponekad potkrade neka ekskluziva. Portove ne računam u PC gaming, jer ako će on da živi od portova stvarno i nema neku lepu budućnost :S:

A ovo je tek vrh vrhova!!!Oblivion port?!?!:wall: Šta dalje da raspravljamo?Kako?Zašto?S'kim?

Gotovo nijedna igra od ovih nije port čoveče!

Dakle,stvar je jasna.Ono što rade pojedini PC igrači na delu o konzolama to ovde rade konzolaši,ne pravim razliku.Na potpuno identičan i glup način

Maxo,sad bi bilo lepo da,kao što brišeš sve i svašta iz konzole sobe pobrišeš ovde sve gluposti.Radi svoj posao.

Ne diraj mi Oblivion :mad: da ne osetiš Dragonfire na svojoj koži ili neki Rose Of Sithis u leđima :-devil-:

Ne znam zasto me dzabe prozivas?!:smoke:Koliko ja vidim tu ima dosta dobrih naslova koji ce biti kvalitetne igre.Delim misljenje sa vecinom,srecu da cemo ove zime ipak imati sta da igramo.Sta je tu lose?:-devil-:

Kako bre šta je loše ostaću i bez posla i bez žene :D

Ma nemam ja nameru da se raspravljam ni o konzolama ni o PC igrama.Stvar je da najveci studiji unose inovativne i sveze igre na konzolama.....

:D:D:D:d:d to moze da kaze samo neko ko se igra zadnjih godinu dana

ne dirajte maxu on je ubedjen da je First Person izvodjenje next gen :d lol

Poslednja izmena:
@ROB0T0
Jeste bio komentar na tvoju poruku o konzolasima, ali u saljivom maniru. Ako sam nesto naucio na ovom forumu, vatra bukne po kontra taborima i bez varnice, i onda traje 20ak stranica...

Morao sam da citiram sam sebe...

I pretvori se ovo u još jedan večiti derbi PC vs Konzole ;)

@Markosmi - pa ni ja ne stižem više ništa da igram kao ranije, zato sam se sad usredsredio na online FPS gde mi je dovoljno da odigram sat-dva dnevno i kraj. Zbog toga ne smem ni da probam neku ozbiljniju strategiju ili ne daj Bože MMORPG.

Bilo bi lepo da se komentarise o predstojecim igrama iz spiska koji sam postavio,tj. da se drzi teme.Zasto se sve uvek pretvori u raspravu?Konzolasi idite na svoj forum,citiracu member DAS :
I jel mora uvek neki konzolas da upadne u PC temu i da zagadi?!

Poslednja izmena:
Gears of War dobio zvanican release date, 6 novembar.

Dobro nisam se dobro izrazio :p igre koje sam naveo su izašle ako se ne varam prvo za konzole i razvijane su zbog konzola, hoću da kažem da nema konzola tj. kutije ne bi ih ni bilo na PCu. To je za mene port. Čak i da ih ne nazovem portom razumete valjda poentu.
To što ih je za PC radio poseban tim u odnosu na onaj koji je radio za konzolu, relativno nezavisno nema veze jer glavni kreator hypea, slave, profita i čega god hoćete je ****na kutija, na PC je izbace samo da izvuku još koji deo kolača. Crysis, e to će biti prava PC igra.

''Prosvetlite me'' :D Definišite port :) po tome kako vi govorite ispade PC pun sjajnih naslova koji veze s konzolama nemaju :d voleo bi' ja da je tako.

Ovo sve pišem jer su ovde neki počeli da pišu kao PC gamingu je super jer izlaze tol'ki naslovi. Šta mi to vredi kad su svaki drugi mesec najbolje ''PC'' igre tog meseca igre koje su prethodno izašle za kutiju :p
Što se kvantiteta tiče, tu postajem malo k'o Filipenko :D i za konzole izlazi gomila igara, pa opet od te gomile ako su 20% zaista dobre i originalne igre. K'o Holivud, štancuju stotine, ako ne i hiljade filmova godišnje, a super je ako je 20 od njih zaista vredno i posle par godina.
Gears of War dobio zvanican release date, 6 novembar.
Znači ne znam, al' ako je ovo pravio poseban tim u odnosu na onaj koji je pravio verziju za kutiju i dalje to nije ''uspeh PC gaminga'' jer da ista nije postala hit na kutiji mislite da bi je razvijali za PC ;)

Poslednja izmena:
Definišite port

Port je igra koja je razvijana prvo za konzole i onda prebacena na pc... znaci igre i samo igre koje su razvijane za konzolu... a ne one koje su uporedo pravljene za pc,xbox360 i ps3... a sad sto takve igre dobijaju vecu reklamu na kutijama... nema nikakve veze sa portom...

:D:D:D:d:d to moze da kaze samo neko ko se igra zadnjih godinu dana

ne dirajte maxu on je ubedjen da je First Person izvodjenje next gen :d lol

Cisto ovaj moj post nema veze PC vs Console da ne bude zabune ko procita shvatice.

Baki ajde ovo obrazlozi s` obzirom da se ja igram od 1985 godine: Konzola sa 4 igre - C64 - Amiga 500 - PC386 - PIV (1991-2007), PS2, PS3 ,Xbox 360.Ovo sve sam imao-sad imam da ne bude video si ko druga ili sl. komentar. Eto. E sad ja se i danas poigram nesto na PC-u (Heroji, Fallout2, Jagged Alliance i ostale turn based strategije) i da li me TO cini konzolasem ALI imam i konzole pa sam konzolas??? Ja sam ovo sto vi danas igrate igrao pre 10 godina sa losijom grafikom.Ma da da dete u pravu si mora da se igram samo zadnjih godinu dana :smoke:

Evo, procitao sam ja, shvatio vrlo dobro, ali posle ovog tvog posta, stvarno mislim da nemas veze sa objektivnoscu... Ti igras samo heroje, Falout 2.... I onda komentarises PC scenu...
Mislim stvarno...

Dobro nisam se dobro izrazio :p igre koje sam naveo su izašle ako se ne varam prvo za konzole i razvijane su zbog konzola, hoću da kažem da nema konzola tj. kutije ne bi ih ni bilo na PCu.

Varaš se, i to debelo. Zbog toga ni ostali deo posta nema smisao.

Oblivion je čista i klasična PC igra. Nikakav port, ni nalik na to. Izašao je na PC-u pa tek nakon mnogo vremena i na konzolama. Zadržaću se na njoj, jer ta i takva igra drži prvo mesto po svim top listama konzolaških igara. A i tamo je realno najbolja. Jel ti dosta?

COD2 nije ni blizu porta. Čak i da jeste i onaj najokoreliji konzolaš će ti reći da se ta igra igra na PC-u.

Prvo se raspitaj pa onda zagađuj topik.

Da,izlazi dosta sjajnih PC igara do kraja godine i srećan sam zbog toga.:)

Gears of War za PC pravi isti tim koji je odgovoran za 360 verziju - EPIC.

Poslednja izmena:
Cisto ovaj moj post nema veze PC vs Console da ne bude zabune ko procita shvatice.

Baki ajde ovo obrazlozi s` obzirom da se ja igram od 1985 godine: Konzola sa 4 igre - C64 - Amiga 500 - PC386 - PIV (1991-2007), PS2, PS3 ,Xbox 360.Ovo sve sam imao-sad imam da ne bude video si ko druga ili sl. komentar. Eto. E sad ja se i danas poigram nesto na PC-u (Heroji, Fallout2, Jagged Alliance i ostale turn based strategije) i da li me TO cini konzolasem ALI imam i konzole pa sam konzolas??? Ja sam ovo sto vi danas igrate igrao pre 10 godina sa losijom grafikom.Ma da da dete u pravu si mora da se igram samo zadnjih godinu dana :smoke:

ti imas problem sa citanjem postova ocigledno ;)

moj komentar nije upucen tebi da bi merili ko ima duzi :d ili da bi se ti osetio kao konzolas (sta to znaci verovatno i sam znas kad si se tako postavio :)), vec da imas stav kao da se igras zadnjih godinu dana... a ako danas igras samo to sto igras na PCu (uz svoj postovanje za izbor doticnih igara koje su i po mom misljenju sjajne) ne cini te nimalo relevantnim da smaras svaki topik gde se ljubitelji PC igara vesele i raduju... aj caos :)

Nazad
Vrh Dno