Sa mnogo ogrebanim diskovima nije spektakularan
Da li si primetio dok rezes u Neru, da tacno tad kad postane bucan tj kad zavrti disk onako muski, rezanje stane tj progres linija stoji nekoliko sekundi na npr 3% ( 3% je kod mene ) i onda nastavlja rezanje?Malo je bucniji odmah nakon ubacivanja diska, ili pri pocetku rezanja, dok ga kasnije ne cujem.
Da li si primetio dok rezes u Neru, da tacno tad kad postane bucan tj kad zavrti disk onako muski, rezanje stane tj progres linija stoji nekoliko sekundi na npr 3% ( 3% je kod mene ) i onda nastavlja rezanje?
Ja sam skoro uzeo LH-20A1H i to sam primetio, i na skenu diska se bas primecuje to.
Bio sam iznenađen kvalitetom snimaka, evo ga jedan Verbatim DVD-R 16x (MCC 03RG20) sniman na 18x (vidi sliku dole)
Svidela mi se opcija Hajpertjuning koja se pokazala odlično kod snimanja diskova slabog kvaliteta. Pomoću HT-a rezač stalno radi kalibraciju u toku snimanja tako da varijacije u kvalitetu sloja diska budu maksimalno ublažene.
Kod mene to traje nekih 10-ak sekundi sto utice na preostalo vreme snimanja koje prikazuje Nero.Da, primetio sam, i to ne u Nerou. Ja koristim ImgBurn. Mozda sekund dve, ne vise.
Ovo je neko pakovanje od 25 komada ali folija u koju je umotana kutija je narandžaste boje (nije plava).
Nisu sve serije MCC 03RG20 iste, ja sam imao sreće da naletim na dobru seriju. Ovo je neko pakovanje od 25 komada ali folija u koju je umotana kutija je narandžaste boje (nije plava). Inače imao sam i lošijih rezultata ranije sa istim tipom diska ali to je bila neka druga serija.
Inače, juče je izašao novi firmver: http://www.liteonit.com/DOWNLOADS/ODD/DH-20A3P/firmware/203PXP5X.zip
Zna li neko koliko koštaju najjeftiniji DL diskovi? Ja sam našao nešto za 250-300 dinara što je previše.
Nego što nam nema Omnipečera za ovu novu seriju Lajtona? Bilo bi dobro kada bi mogla da se promeni boja diodice kao kod starih modela mada ne znam da li uopšte ugrađuju dvobojne sada.The repeating OPC recalibrate in the CLV section of the burn is now fixed and my results with OHT off, HT/OS on, are better. I haven't had a PIF over 4 on any 8x media burned at 16x yet. DVD-R PIEs are still very high.
Nego što nam nema Omnipečera za ovu novu seriju Lajtona? Bilo bi dobro kada bi mogla da se promeni boja diodice kao kod starih modela mada ne znam da li uopšte ugrađuju dvobojne sada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari