Šta je novo?

Brutalno - Crysis

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije moguce da si na Bioshock-u imao samo 30 fps fixno???

ne ne fps na dx10 isao je od 30-70 ali ispod 30 nije padao. Nisam se ja lijepo izrazio sry. Mislim da bi bilo lijepo kada bi i crysis napravili da ne pada ispod 25-30. Sto se mene tice ne bi mi smetaloi da ga naprave na 30 fiksno, ni gore ni dole. Mislim da bi tada bio igriv vise nego na ovoj beta3

Poslednja izmena:
ne ne fps na dx10 isao je od 30-70 ali ispod 30 nije padao. Nisam se ja lijepo izrazio sry. Mislim da bi bilo lijepo kada bi i crysis napravili da ne pada ispod 25-30. Sto se mene tice ne bi mi smetaloi da ga naprave na 30 fiksno, ni gore ni dole. Mislim da bi tada bio igriv vise nego na ovoj beta3

Kod mene je Bioshock bio fiksno na 70 fps.A voleo bih kada bi i Crysis bio bar 60 fiksno mada ajde,zadovoljio bih se i sa bar 40-50 u mom slucaju!

Kod mene je Bioshock bio fiksno na 70 fps.A voleo bih kada bi i Crysis bio bar 60 fiksno mada ajde,zadovoljio bih se i sa bar 40-50 u mom slucaju!
Pa ako na tvojoj masini ne bude bio avg fps 50, onda ne znam sta ce tek drugi sa mnogo slabijim masinama moci da ocekuju, mislim ipak to sto ti imas je trenutno best of the best. Bez 60 fps bolje da se ovi iz Cryteka ne javljaju :D

@PCBeast

S'tim shto ti imash GTX a whiplasher GTS 320 i s'tim shto on igra Bioshock u 1680*1050 a ti u 1280*1024, to bi trebalo da su nat. rez. za vashe monitore. I sad se ja pitam odakle tebi fiksnih 70fps .. :D:p A i proc. ti nije za bacanje. :D

:wave:

@PCBeast

S'tim shto ti imash GTX a whiplasher GTS 320 i s'tim shto on igra Bioshock u 1680*1050 a ti u 1280*1024, to bi trebalo da su nat. rez. za vashe monitore. I sad se ja pitam odakle tebi fiksnih 70fps .. :D:p A i proc. ti nije za bacanje. :D

:wave:

Pa ja se bar nadam da ce po vasim pretpostavkama tako da radi,mislim bio bih srecan.Bice mi samo zao ako toliko osiromase Crysis posto vec po svim mogucim primerima nece biti ni priblizno isto kao na demo-u kada su je pretstavlajli tj. najavljivali.To bi bio pravi uzitak za igrati a onda bi se i moja konfiguracija Boga mi morala da potrudi da izgura i tih 50 FPS posto je ono zaista vrh!

Poslednja izmena:
Evo sta drugi sa Avg masinama mogu da ocekuju, sve sem tekstura je na medium, teksture su na high, bez AA i AF, 1280x1024. Graficka je nasvirana na 675/1700

Prilozi

• Crysisexe12.jpg
    Crysisexe12.jpg
    307 KB · Pregleda: 153
  • Crysisexe11.jpg
    Crysisexe11.jpg
    390.3 KB · Pregleda: 113
  • Crysisexe10.jpg
    Crysisexe10.jpg
    420.4 KB · Pregleda: 93
  • Crysisexe9.jpg
    Crysisexe9.jpg
    311.5 KB · Pregleda: 128
  • Crysisexe7.jpg
    Crysisexe7.jpg
    266 KB · Pregleda: 134
Evo sta drugi sa Avg masinama mogu da ocekuju, sve sem tekstura je na medium, teksture su na high, bez AA i AF, 1280x1024. Graficka je nasvirana na 675/1700

Probaj spustiti texture na med a shadere na high. Meni tako mnogo ljepse izgleda.

Poslednja izmena:
Jel moze neko da mi da key? Ne dele ih vise. :(

pa kad se ukljuci AA ima da gledamo slideshow, prosto ne mogu da verujem za poslednju sliku da i u unutrasnjosti fps nece da predje preko 40. Samo da te pitam, jer su to shotovi sa tvoje masine ili necije druge?

pa kad se ukljuci AA ima da gledamo slideshow, prosto ne mogu da verujem za poslednju sliku da i u unutrasnjosti fps nece da predje preko 40. Samo da te pitam, jer su to shotovi sa tvoje masine ili necije druge?

Pa na malo vecim rezolucijama slika je lijepa i bez AA, samo bez shadera na high igra izgleda osrednje. Sve ostalo ako je na high osim shadera opet izgleda bezveze. Po meni veoma lijepo izgleda na 1440*900 ili 1680*1050 sa pola na med, pola high ali shaderi na high.

Poslednja izmena:
@whiplasher
Jel mozes da okacis screenshot sa svojim podesavanjima?

@Falcon:

okacio ih je bar 10 do sada :)

@shmeksi:

sa moje

@whiplasher:

probacu, ali ne volim mutne teksture, bas jako ih ne volim, ako nisu nesto extra mutne na medium onda ok, probacu.

@whiplasher
Jel mozes da okacis screenshot sa svojim podesavanjima?

na poslu sam pa nemam client ovde. Ali pogledaj zadnji screen koji sam postavio. Podesavanja na kojima sam napravio taj screen su
Res 1680*1050, sve na high (bukvalno sve)

E sad ja kad igram ne igram na tim podesavanjima nego na
Res 1440*900, Teksure med, shadow med, sve ostalo High jer mnogo bolje radi kad ovako podesim

@gx-x - Braca da ti iskreno kazem ja razliku nisam primjetio na med i high teksturama (osim drasticnog pada performansi). Bitno mi je da shaderi budu na high a teksture slobodno spusti one ti i koce najvise performanse. A slika ce biti ektra sa combom shaderi high, teksture med

@ stormwatch153 - Neka stavi shadere na high pa nek onda posta screen, mislim da ces tad promjenit misljenje

Poslednja izmena:
aj sad cu bas da probam...samo je sad CPU na 3400, a ne na 3200, al mislim da to nece biti neka razlika...kacim slike malko kasnije.

Ovaj Crysis ruzniji od Far Cry na slabijim kartama... za koji k* mi dajemo pare?!?!

EDIT:
Final Doom nam polako dolazi :smajli_koji_se_lupa_kulerom_po_glavi:

Poslednja izmena:
ja samo pomerio shadere na high i game phsyics na high i framerate pao znacajno, postalo neigrivo, oko 25 i ispod se vrti. mene uzasava ovakva zahtevnost za ovako ruznu grafiku. ne znam dal sam poremecen al meni i na high ono ruzno.

ma uzas, jos gore, ti high shaderi su mi ubili fps, nije igrivo uopste (meni 25-30fps nije igrivo, vec 35+ minimum za igre ovog tipa), kako izgleda nije ni bitno, ne izgleda kao da treba da radi u 20-30fps svakako...TDU ima lepsu vegetaciju (nego ja sa ovim setinzima) i bolje radi...

http://i4.photobucket.com/albums/y121/gx-x/Crysisexe13.jpg
http://i4.photobucket.com/albums/y121/gx-x/Crysisexe17.jpg
http://i4.photobucket.com/albums/y121/gx-x/Crysisexe19.jpg

dalje nisam ni igrao...nema smisla...

@face:

nije ruzno ali je daleko od nekog WoW ... ima isto ono sizofrenicno ljuljanje vegetacije kao i stalker, kao da je napolju uragan ako je sudeci po zbunju i travi, a palme su u skroz nekom trecem fazonu. Ja sam mislio da ce to biti objekti, a ne alfa teksture nalepljene na kocke kao u nature testu u marku2001...(aj dobro, iste su takve i u TDU samo su gusce i ima ih vise :D)

Poslednja izmena:
ma uzas, jos gore, ti high shaderi su mi ubili fps, nije igrivo uopste (meni 25-30fps nije igrivo, vec 35+ minimum za igre ovog tipa), kako izgleda nije ni bitno, ne izgleda kao da treba da radi u 20-30fps svakako...TDU ima lepsu vegetaciju (nego ja sa ovim setinzima) i bolje radi...

Znaci ima da kupim kartu za Tursku i da objasnim onim debilima iz Cryteka da GeForce 9999 u Triple SLI i CPU sa 16 jezgara jos nije izasao tako da malo smire dozivljaj i optimizuju vise tu igru, *** ovo "optimizacija" kao Call of Juarez. Poceo sam mnogo da ih pluljem, ali ako finalna igra bude bila dobra prvi cu da kazem da sam jeo *****, ali dotle :wall:

Poslednja izmena:
Shta wam je ljudi,pa BETA je:)

Ovo dosta bolje izgleda.

jel moze nekako da se iskljuce oni idoitski introi ili svaki put moram da ih gledam.

p.s. sad videh gxove fotke, eno reci meni je ono uzas grafika samo po sebe, pa cod2 mi ima lepsu grafiku. a da ne spominjem one trejlere od ranije pa to je druga igra.

Poslednja izmena:
*** ne znam sta da vam kazem. Vidite moju konfu iz popisa. Plus mi graficka na default taktovima.
@gx-x tu unutra gdje ti je prvi screen ja imam 40-70 fps na med-high podesavanjima. Napolju kad izadjem iz podmornice imam 30-50. Sad sam bas igrao 2vs2 i nije mi padalo ispod 25 i to kad gledam sa nekog brda (tu je najnizi fps na mapi). Al dobro, kazes da ti 30fps nije igrivo. Nismo istog shvatanja, ja bih bio zadovoljan kada bi igra recimo non stop imala fiksno 30fps-a.

@face na kojem OS-u igras, koji driveri. Pazi fps nije isti kada je na mapi 32 igraca i kad je 5 igraca. A na tvojoj konfi ako ti se vrti ispod 25 tu nesto nije u redu. Ili OS ili driveri.

I sto bi rekao Srdjan "Shta wam je ljudi,pa BETA je:)

Poslednja izmena:
win xp sp2, najnoviji drajveri. uglavnom sam igrao na mapama sa 25+ igraca. sve ostale igre rade normalno nego je jednostavno optimizacija nikakva. kao sto rekoh na medium igram normalno, high nema sanse. a i na medium me nervira npr kad uzmem snajper i zumiram fps padne na 22 i ne mogu da snajpam normalno.
al sto sam se ismejao kad sam video model onog pickup-a. mdajte pa ono bre 10 godine je bilo u igrama, ko u paintu da su ga nacrtali, smeh. a tek sto tenk izgleda smesno, nemam reci.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno