Šta je novo?

g0 stepping

icanik88nis

Slavan
Učlanjen(a)
14.07.2007
Poena
320
Da li ima neki program koji prepoznaje da li je q6600 sa g0 stepping-om ili sa onim starijim.
Poshto uzo sam komp i pitam reko gde je kutija za procesor kao bacili smo:trust:
Neshto mi tu sumnjivo jer su mi pre toga pokazali kutiju na kojoj se product code zavrshava sa SLACR

Da li ima neki program koji prepoznaje da li je q6600 sa g0 stepping-om ili sa onim starijim.
Poshto uzo sam komp i pitam reko gde je kutija za procesor kao bacili smo:trust:
Neshto mi tu sumnjivo jer su mi pre toga pokazali kutiju na kojoj se product code zavrshava sa SLACR

Stepping i reviziju mozes videti iz cpuz programa.

:wave:

Na kutiji ne pise CPUID (stepping) odnosno revizija. Dekara ti napisa za cpuz a moze jos i coretemp, everest, pc wizard, verovatno ima jos programa. SLACR (to pise i na samom procesoru) jeste CPUID 6FB i revizija G0. Dobio si najnoviju reviziju Q6600.

Nazad
Vrh Dno