Šta je novo?

Thermaltake, Arctic Cooling

PaniqsTT

Slavan
Učlanjen(a)
23.09.2007
Poena
301
Da li neko zna koja je radnja bolje snabdevena Thermaltake-ovim proizvodima??!
Da li igde u Srbiji moze da se nadje Arctic Cooling program?

Konkretno me interesuju Thermaltake-ov Sonic Tower cooler, i Arctic Cooling-ov Accelero S2 hladnjak za VGA Cooler.
Hocu da utisam racunar....

Unapred hvala....

MBsoft u Brankovoj za hladnake i Altijeva radnja za kucista i napajanja, ima neko ime w... u immo centru u Nbgd i Imtel ali sve manje, prestaju valjda da rade Tt.

Sonic tower Misko prodaje u oglasima. . .

CPU cooler

bolje ces proci sa nekim Scythe ninja rev. b. ako bas oces tisinu
TT Sonic Tower se nije nesto pokazao.
Ja sam se mesecima trudio da mi se racunar ne cuje uopste
mozes da vidis u potpisu komponente.
Kod nas ti je jako slab izbor za tihe komponente
jedino da ti neko sa foruma donese nesto od preko...
Ako bas oces TT probaj big Typhon kad se utisa skroz skoro da se necuje
al sam ja potpunu tisinu dobio tek kad mi je iz USA stigao Thermalright Ultra 120 eXtreme :eyebrows:

bolje ces proci sa nekim Scythe ninja rev. b. ako bas oces tisinu
TT Sonic Tower se nije nesto pokazao.
Pa, prilicno sam siguran da je Sonic Tower za "nijansu" tisi... zasto sto je to pasivan cooler. Uz njega se ne dobijaju ventilatori.

A "no-fan" je uvek tise od "quiet-fan" :)

BTW, svaki ventilator je tih/bucan onoliko koliko je tih/bucan ventilator koji se na njemu nalazi. To je glavna stavka, naravno da ima i nekih drugih (oblik hladnjaka, konstrukcija, kako vazduh prelazi preko njega i fin-ova...)... a takav je slucaj i sa tvojim TR-om.
A i on dolazi bez fan-ova.

Ima AC Accelero S1 za 25 eura.Odustao sam davno od AC programa vga kulera prvenstveno zbog lose kompatibilnosti,Zalman (vf700 & vf900) su majka sa maximalnom kompatibilnoscu (pasuju na mnogo veci broj vga kartica) za oko 2500 RSD.

hehe

Pa, prilicno sam siguran da je Sonic Tower za "nijansu" tisi... zasto sto je to pasivan cooler. Uz njega se ne dobijaju ventilatori.

A "no-fan" je uvek tise od "quiet-fan" :)

BTW, svaki ventilator je tih/bucan onoliko koliko je tih/bucan ventilator koji se na njemu nalazi. To je glavna stavka, naravno da ima i nekih drugih (oblik hladnjaka, konstrukcija, kako vazduh prelazi preko njega i fin-ova...)... a takav je slucaj i sa tvojim TR-om.
A i on dolazi bez fan-ova.

U potpunosti se slazem sa tobom. Skroz sam prevideo da covek mozda hoce da ga drzi bez ikakvog ventilatora...;) mada ce mu za to trebati jako dobro provetreno kuciste,
sto znaci jos ventilatora jos buke...
Sve zavisi od ukusa ali odnos buka/performanse je jako delikatna stvar i treba razmisliti par koraka unapred.

pozdrav

Imam ThermalTake-ovo kuciste Shark... Sasvim je dobro porovetreno sa dve 12ice koje su dosle uz kuciste i gotovo su necujne. A i vent na Cooler Masterovom napajanju je isto 12ica koja je takodje veoma tiha. Jedino so mi se cuje u kucistu mi je vent na procesoru (AMD Athlon64 2800+) koji bi ne clockovan trebao da ohladi Sonic Tower bez ventilatora. A malo sam se ustekao na grafickoj pa imam Ati 9550Ge ciji se jadni ventilatorcic malo vise cuje. E sad ne znam tacno koliko se krecu cene Accelero S2 hladnjaka kod nas, pa moze da ispadne da mi hladnjak bude skuplji od graficke :lupko:

Imam ThermalTake-ovo kuciste Shark... Sasvim je dobro porovetreno sa dve 12ice koje su dosle uz kuciste i gotovo su necujne. A i vent na Cooler Masterovom napajanju je isto 12ica koja je takodje veoma tiha. Jedino so mi se cuje u kucistu mi je vent na procesoru (AMD Athlon64 2800+) koji bi ne clockovan trebao da ohladi Sonic Tower bez ventilatora. A malo sam se ustekao na grafickoj pa imam Ati 9550Ge ciji se jadni ventilatorcic malo vise cuje. E sad ne znam tacno koliko se krecu cene Accelero S2 hladnjaka kod nas, pa moze da ispadne da mi hladnjak bude skuplji od graficke :lupko:

Ako su ti ventovi koji dolaze uz Sharka tihi onda slobodno stavi shta god hocesh na procesor i necesh cuti nishta :D

A gde možemo naći te Scythe coolere?

Nigde kod nas, mozda neko moze da ti dovuce...

Nazad
Vrh Dno