Šta je novo?

RAR fajlovi!!!

BattleNexus

Slavan
Učlanjen(a)
26.08.2007
Poena
319
Imam nekoliko kompresovanih rar fajlova koje sam bio zastitio paswordom.E tu je problem zaboravio sam pasword.Pa sad me zanima ima li neki nacin pomocu kojeg mogu zaobici ili provaliti pasword ili mozda imali neki program pomocu kojeg mogu to uraditi???A sto je najgore ti mi fajlovi trebaju i nisam napravio kopiju,pa zato ljudi pomagajte ako znate!!!!

@Ronnie Coleman: Hvala druze za link nadam se da ce uspjeti kod mene!!!

@Ronnie Coleman: Bio sam pokusao preko Bruteforce attack u programu i nije uspjelo,i htjeo sam preko Dictionary attack.Sad nemam nijedan dictionary za taj program i znas li mozda link gdje ima ili mi barem objasni kako si ti provalio sifre preko tog programa.

@Ronnie Coleman: Bio sam pokusao preko Bruteforce attack u programu i nije uspjelo,i htjeo sam preko Dictionary attack.Sad nemam nijedan dictionary za taj program i znas li mozda link gdje ima ili mi barem objasni kako si ti provalio sifre preko tog programa.

Ako si stavio za šifru reč koja ne postoji u rečniku, neće ti on mnogo pomoći...
Pa naravno da brute force nije uspeo... kad je radio 2h. Uz dovoljno vremena će sigurno uspeti, samo je pitanje koliko je to dovoljno :d

Meni je bf radio nekih 12 sati da bi provalio sifru od 7 slova. Ako si ubacio i brojeve, ili mala i velika slova, trebace mu mnooogo vise vremena.

Imam nekoliko kompresovanih rar fajlova koje sam bio zastitio paswordom.E tu je problem zaboravio sam pasword.Pa sad me zanima ima li neki nacin pomocu kojeg mogu zaobici ili provaliti pasword ili mozda imali neki program pomocu kojeg mogu to uraditi???A sto je najgore ti mi fajlovi trebaju i nisam napravio kopiju,pa zato ljudi pomagajte ako znate!!!!

Ako si sám definisao lozinke za te fajlove više uspeha ćeš imati ako probaš da ih se setiš nego korišćenjem bilo kakvog programa. Ne šalim se.
Te aplikacije imaju efekat samo sa kratkim i jednostavnim lozinkama.

Meni je bf radio nekih 12 sati da bi provalio sifru od 7 slova. Ako si ubacio i brojeve, ili mala i velika slova, trebace mu mnooogo vise vremena.

Jedino sam upamtio da sam ubacio mala slova i mozda je pasword bio manji od 10 rijeci.

Jos cu malo pokusavati provaliti sifru ili se barem pokusati sjetiti sifre,ukoliko ne budem uspio onda cu odustati,posto nijedan fajl nije vrijedan toliko truda.

link probaj ovaj soft. Trebalo bi da je dosta brz. Stavis isto BF ali obavezno stavis da je duzina do 10 karaktera i da si koristio mala i velika slova, bez brojeva ili specijalnih karaktera. Moze da radi u pozadini, tako da ako ti je stvarno bitno, pustis ga par dana da radi i trebalo bi da ti izvuce pass.

@BattleNexus: Koristio sam ga sa arhive downloadovane sa interneta koje nemaju password. Ali, na tom sajtu, su postojali .txt fajlovi sa mogućim passwordima (dictionaries!?) koje sam učitao i pomoću njih otkrio passworde.

hint: Pokušaj neku od šifri koje koristiš za logovanje na torrent trackere, forume, mailove...

Hvala na pomoci svima na pomoci.A da vidite sta mi se jos dogodilo.Downloadujem torrent koji je u spakovan u rar fajlu.I rar je zasticen paswordom.Da mi je naci lika koji je uploadovo torrent na netu,da mu oci iskopam.Nema smisla provali,posto pasword ne znam a vec sam skinuo drugi torrent sa istim fajlom,ali je image,i sebi rekao ne skidam nista spakovano.

Sledeceg puta pakuj Zip-om. Mnogo se brze traze passwordi 🙂

@digital01: Downloadovo sam soft koji si mi preporucio,i on mi je dzaba posto ga treba registrovati a neregistrovana verzija moze maksimalno 3 kataktera.

Ma digni ruke. Pitanje je da li ce trajati 10dana ili 1god.
U svakom slucaju ako nastavis zelim ti puno srece.

Znas kako se kaze"bez muke nema nauke!!!"

A da vidite sta mi se jos dogodilo.Downloadujem torrent koji je u spakovan u rar fajlu.I rar je zasticen paswordom.Da mi je naci lika koji je uploadovo torrent na netu,da mu oci iskopam.Nema smisla provali,posto pasword ne znam a vec sam skinuo drugi torrent sa istim fajlom,ali je image,i sebi rekao ne skidam nista spakovano.
A zamisli da skines imidz, mountujes, a na disku jedan .rar bez passworda...
jel na zivo vadis oci ili pod anestezijom? 😀

Poslednja izmena:
Obavezno pročitaj komentare koje su ljudi pisali vezano za torrent koji planiraš da skidaš. Uvek neko napiše ako je zaštićeno šifrom, ne radi, trial verzija, loš kvalitet itd.

@digital01: Znam da registrujem soft,nego stvar je u tome sto za njega ne mogu naci registraciju(bio sam obisao par sajtova i preko njih trazio registraciju za taj program,i nisu nista nasli ).

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno