Šta je novo?

PCMCIA Wifi za A1200?

silverglider

Administrator
Administrator
Učlanjen(a)
30.07.2000
Poena
770
Naleteo sam bio negde na info o ubacivanju PCMCIA WLAN (b, naravno) u A1200 i da to, navodno, radi. E sad, pitanje je drajver i minimalni WB za to. Posto se te stare mrezne karte mogu danas naci za saku zvaka, je li probao neko?

Hm, mislim da jeste neko na voodoo-amiga.com i na eab.abime.net cak i da ima detaljno objasnjeno koji driveri sa amineta i koje kartice, ali nesto me izdaje pamcenje :D

Ma takve stvari sam i ja video tamo, ali mene interesuje da li je neko stvarno probao. :)

Je l' fercera WPA2-PSK i takve sitnice :D

A sta da radim kada nemam A1200 pa da probam :D... valjda cu nabaviti koju da dodam u kolekciju :D

imam ja 1200 ali bi to bila smejurija, svasta se pise i laže pa ne mora da znači i da to nije laž, nemojmo biti lakoverni!!!ja dajem moju 1200 na test ako to neko nađe!

imam ja 1200 ali bi to bila smejurija, svasta se pise i laže pa ne mora da znači i da to nije laž, nemojmo biti lakoverni!!!ja dajem moju 1200 na test ako to neko nađe!

Šta, ne veruješ da kartica radi na a1200 ili da se može pronaći da se nabavi?
Ja sam bio svojevremeno pozajmio da probam prism2 wifi karticu iz nekog laptopa - i mogu ti reći da radi!

Šta, ne veruješ da kartica radi na a1200 ili da se može pronaći da se nabavi?
Ja sam bio svojevremeno pozajmio da probam prism2 wifi karticu iz nekog laptopa - i mogu ti reći da radi!

Meni se chini da mozhe i na A600 nekako , pcmcia varijanta .
Mada surf u malo boja mozda ne izgleda nesto za danasnje dane.

Ovaj lik se ne bi slozio sa tobom :D

2166.png

i mene je to uvek interesovalo... pogotovo ako moze utp LAN PCMCIA da se stekne u amigu 1200.

Prilozi

• 51e8_1.JPG
    51e8_1.JPG
    15.8 KB · Pregleda: 101
vidim da vecina tih pcmcia network kartica ima adapter. da li je to na njoj tokenring port (ako se tako zove) i da li taj adapter na UTP moze da se kupi kod nasih prodavaca kompjuterske opreme tj. da li je jos u opticaju ili je zastarela oprema?

Poslednja izmena:
inace, kupio sam je u firmi Albicom, Novi Sad preko nekog predstavnistva u Beogradu

Ha dobra ti masina jel jos u tvom posedu ili si je otudjio kao ja moju pa se sada kajem i cekam trenutak da sakupim lovu za nabavku jedne a1200 ili mozda naletim nekada na buvljaku na koju.
Btw po meni bi najbolje bilo nabaviti pcmcia to lan adapter posle ladno zakacis neki ap i mora da radi samo tako inace bi ovo vec bilo dobro i za a600

Poslednja izmena:
da, imam gomilu Amigi
:smoke:

inace imam i tu obicnu pcmcia ethernet kartu, mislim da je to lakse naci

Poslednja izmena:
Pa ako imas gomilu, jel bi bio voljan da se rastanes od jedne A1200? Ja sam nekada imao A1200 sa 040 turbo karticom i sada se kao i vecina kajem sto sam je ikada prodao...

nemoj da mu prodaješ. nek' se kaje do smrti. :d

Mog'o bi i ti da se uchipish za jednu A1200 ako Orange nece? ;)

Ma dajte ljudi kao da vi nikada niste pogresili?
@Dark Avenger : Videce oni kad njih zakaci kletva dabogda imao pa nemao

@ dejan_osipaonic - nemoj tako, ne volim te kletve nikako, valjda ce se negde naci neka A1200 za moju dusu...

meh, daj oglas u SK..
Ja ne prodajem - samo kupujem Amiga opremu. Cuo sam da su mnogi pobacali stare Amige u kante, tako da treba samo biti uporan i nacices povoljno..

Evo kome treba pcmcia wireless kartica koja radi na a600/a1200 imate na ebay prodavnici. Nije ni skupa, 8.5 funti sa poštarinom. Ja baš naručio jednu... :banana:

http://stores.ebay.co.uk/990onlineshop
artikal je FAST WIRELESS WIFI 802.11B LAPTOP/NOTEBOOK PCMCIA CARD

Nazad
Vrh Dno