Šta je novo?

Pomozite

Sancez

Slavan
Učlanjen(a)
21.07.2007
Poena
309
Komp mi jednostavno neprepoznaje nijednu igricu koju ubacim, dok prepozna svaki drugi DVD (film, muzika). DVD se zavrti i sve izgleda ok ali nemoze da prikaze sadrzaj diska. Ajde ako neko zna sta je problem neka pomogne. Inace komp mi je FS amilopro v 2030 :wave:

Pa po tome lici da je DVD ne ispravan...nista drugo ne moze da bude....

Pozajmi od nekoga drugi dvd citac pa probaj, ili eventualno ako neko ima neki eksterni...

ma dobar mi je dvd 100%, jer procita on sve osim igara. Moze li biti to promenjeno nesto u softveru, neke vrste fajlova ili nesto tako

Komp mi jednostavno neprepoznaje nijednu igricu koju ubacim, dok prepozna svaki drugi DVD (film, muzika). DVD se zavrti i sve izgleda ok ali nemoze da prikaze sadrzaj diska. Ajde ako neko zna sta je problem neka pomogne. Inace komp mi je FS amilopro v 2030 :wave:

Moras biti malo precizniji. Sta podrazumevas pod " ne prepoznaje igricu "?
Ne moze da procita disk kada je startovana opcija Auto Run i pokrene aplikaciju, ti ne mozes da pristupis podacima iz file managera..?
Prepozna svaki DRUGI DVD?
Verovatno ti ne valja DVD uredjaj.
pozdrav

Moras biti malo precizniji. Sta podrazumevas pod " ne prepoznaje igricu "?
Ne moze da procita disk kada je startovana opcija Auto Run i pokrene aplikaciju, ti ne mozes da pristupis podacima iz file managera..?
Prepozna svaki DRUGI DVD?
Verovatno ti ne valja DVD uredjaj.
pozdrav

Upravu si ti bilo je do dvd-a, sada nista nece da procita, ali da zlo bude vece sada mi je i sistem pao, a komp mi je neophodan zbog faksa. Da li ima neko ideju kako da instaliram windows na hard.

Upravu si ti bilo je do dvd-a, sada nista nece da procita, ali da zlo bude vece sada mi je i sistem pao, a komp mi je neophodan zbog faksa. Da li ima neko ideju kako da instaliram windows na hard.

Pa jedino sto mi pada na pamet je da odneses kod nekog hard disk pa da on instalira ili preko usb flasha da probas. Za ovo drugo nisam siguran, trebalo bi staviti winXP na usb ali kao identicnu kopiju sa instalacionog cd-a. a mozes i za 5 evra da kupis neki polovan cd-dvd.

da li pod tim mislis da prekopiram xp sa cd-a na usb i da ga butujem, naravno pre toga da u biosu namestim da butuje prvo sa usb-a

PRebacis igru na flash i onda je pokrenes na svom kompu

A meni se sve cini da taj dvd sa igricom nije ispravan

Da li ima neko ideju kako da instaliram windows na hard.
Sta si hteo da kazes ovim ???

Pobogu.

Zamoli drugara da dodje kod tebe sa ispravnim CD/DVD driveom i Win XP cd-om.

Nazad
Vrh Dno