Šta je novo?

Sta koristite od download manager-a?

Da li postoji DL Manager
kod kojeg se u Scheduleru može podesiti i brzina skidanja
Znači preko dana da skida ograničenom brzinom , a recimo posle ponoći da se prebaci na full
automatski

Internet Download Manager 5.11, super radi posao

Kod mene FlashGet 1.73 (pre svega zbog Rapidshare) i ekstenzija FlashGot za Firefox zavrsavaju posao.

Ranije FDM, ali pošto su za njega code tagovi na forumima nerešiva enigma morao sam da pređem na FlashGet.

Radi FDM sa Rapidom, ali kako ubaciti linkove..? ;)

Da li postoji DL Manager
kod kojeg se u Scheduleru može podesiti i brzina skidanja
Znači preko dana da skida ograničenom brzinom , a recimo posle ponoći da se prebaci na full
automatski
šta bi sa ovim
izgleda da tako nešto ne postoji :S:
velika mana :smash:

Naravno da postoji, u FreeDownload manageru se moze podesiti brzina prenosa u odredjenom vremenskom intervalu, samo se u Sheduleru izabere Change Traffic Usage Mode, na Light, Medium ili Full (u Options se postavi koliko ce ti limiti biti) i izabere se vreme kada ce ogranicenje biti aktivno.

Firefox je zakon i njegov add-on DownThemAll.....

To se slazem, ali neka stara navika da moram da imam i FlashGet je jaca od mene:d.
Mada za manje fajlove pustim FF-ov Dl manager ili ako skidam nesto sa Rapida, nece preko Flashgeta.

Kako staviti fajlove u queue u FDM-u, da kad zavrsi jedan, pocne drugi DL ? Mozda nisam uocio tu opciju, ali sve sam pretrazio i nigde je nema. :crash:

FlashGet
Downthemall (extenzija za Firefox)

Takođe, probao sam i razne druge programe, i brisao ih sve posle 5min.

colt je napisao(la):
Kako staviti fajlove u queue u FDM-u, da kad zavrsi jedan, pocne drugi DL ? Mozda nisam uocio tu opciju, ali sve sam pretrazio i nigde je nema.

Treba li ti bolji razlog da obrišeš taj program i pređeš na nešto drugo..?

Ma dobar je FDM, ali sve nešto linijom većeg otpora.

ima li neki dl manager za linux a da radi sa rapidshareom ?

Nazad
Vrh Dno