Šta je novo?

Pitanje u vezi TOTAL TV

Učlanjen(a)
27.07.2007
Poena
301
Interesuje me da li je moguce povezati TOTAL TV sa racunarom tj, da program koji gledam na TV istovremeno mogu da gledam i na PC.Molim za detaljnije objasnjenje kako je to moguce uciniti i sta mi je potrebno od dodatne opreme.
Takodje imam i tv kartu pa me zanima da nije slucajno moguce nesto izvesti uz pomoc nje.

Unapred zahvalan

spojiš video out risivera sa video in TV karte i možeš da gledaš iskti kanal koji gledaš i na tv-u + možeš da ga snimaš

Mislim da ne mozes cak ni da gledas razlicite kanale istovremeno na TV i na PC u toj kombinaciji!!!
Ili mozda mozes???

Razlicite kanale ne mozes u isto vreme da gledas, bez obzira da li je PC ili TV. Taj kanal koji je na risiveru izabran - to ti je.
Taj kanal mozes da gledas na kompu, kao sto je renne rekao.

Kao sto sam i mislio...

Znaci treba jos jedan risiver da bih mogao odvojeno da gledam???

Treba ti dual LNB ali tu nije kraj .Ti kao totalTv pretplatnik imas 1 karticu ...see my point ?

Znaci ako povezem video out na resiveru mogu bez problema da gledam istovremeno i na TV i PC.Nisam ni obracao paznju sta od izlaza imam na resiveru,jedino sto znam da je Tv sa njim povezan putem skart kabla.Znaci samo drugi kabal povezem sa Pc i to je to ako sam dobro razumeo.

Da, koaksijalnim kablom. Imas na risiveru izlaz a na kartici ulaz.

da, i samim tim imaš mogućnost snimanja programa

Jos samo ovo😀a li ce kvalitet signala biti identican ako istovremeno budem gledao na TV i PC i hocu li imati problema zbog duzine kabla od 10-15 metara.
Hvala puno na pomoci

Neces imati prob ...nemoj samo da kupis neki low end koaksijalni kabal .Po mogucustvu uzmi i neki bolji F konektor i to je to .

Pisao sam u threadu za SS2 i ovde ,mejk sam konfjuzn here :-0 My bad :-(

pitanje

Negde sam procitao da je moguce uzeti CS (card sharing ) i isto vremeno gledati dva razlicita kanala ,na dva televizora,kod total tv-a .Ako neko zna nesto vise o ovome molio bih da malo pojasni. Hvala

Nazad
Vrh Dno