Šta je novo?

w950

davidoff29

Čuven
Učlanjen(a)
22.06.2005
Poena
619
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5600G
Miš & tastatura
Logitech
Pristup internetu
  1. Optički internet
Zamolio bih sve koji poseduju ovaj model telefona, ako mogu,
da ostave utiske o doticnom modelu!!!
Mislim konkretno brzina softvera, kvalitet kucista, autonomija baterije i odnos cena/kvalitet.
p.s. i poredjenje sa konkurencijom!!!

Izvini na kasnom odgovoru , nisam pratio dugo ovu temu ....
Inace sto se sluski tice koristio sam sennhaiser cx300 i one su malo glasnije od klasicnih koje idu uz fon ...
Elem, da nebi puno iznosi svoje misljenje , ja volim da slusam muziku i bavio sam se istom 15 godina ( svirao sam gitaru, prvo klasiku , pa blues i jazz) bilo mi je zao sto sam prodao svoj ipod video 60 Gb jer je imao daleko i bez preterivanja neuporedivo jaci zvuk ( sto se kvaliteta tice , nisam primetio razliku ... jer i sam mp3 format nije nesto specijalno kvalitetan)
Prodao sam tel i kupio ipod nano 8Gb (bolja mi je varijanta sa flash memorijom jer mogu da trcim sa njim ) i to je to ... ipod je mnogo jaci , daleko funkcionalniji i brzi

mene je nerviralo sto moram da u telefon prvo utaknem adapter koji ima kilometarski kabl sa sve daljinskim i adapterom za 3.5mm i tek onda sluske ... ovaj ipod nano zauzima isto toliko mesta koliko taj kabl , ali samo utaknes sluske i pustis muziku , bez bilo kakvog bagovanja ili cekanja (w950 ume ponekad i da zabaguje) tako da sam sada prezadovoljan.

bio sam apsolutna pristalica koriscenja mobilnog kao mp3 playera ali ipak za sad to nije to

Nove sluske mozes da kupis u svakom slucaju, i sa njima ces dobiti i adapter.

Sam adapter mislim da ne moze da se kupi odvojeno.

Poslednja izmena:
Da,ali nisi mi rekao koliko one kostaju 😉
Zato sto ne znam 🙂
HPM-82 zaista nemam predstavu koliko bi mogle da kostaju... a mislim da ne mogu ni da se nadju kod nas (odvojeno). Znam, trazio sam ih za sebe, bas mi se svidjaju.

Sa druge strane, ima HPM-70 (slusalice koje idu uz W800/810/850), i prodaje ih neki decko ovde na oglasima, za smesnih 10€ (ja ih kupio u ComTrade-u svojevremeno za 35 :S🙂.
Pa da, eto ti solucije za adapter... 800 dinara i resena stvar 😉

Mene je malo razocarao taj telefon. Kupio sam nov i koristio sam ga mozda mesec dana i prodao. Glasnoca UZAS ! znachi ne da se ne cuje nego katastrofa, i sa slusalicama i bez! software nije losh, ne preterano brz ali ok je. Tastatura takodje uzas ali manji uzas od zvuka! Ne znam sta je u pitanju, mozda sam ja previshe ochekivao od tog telefona ali znam da sam se opako razocarao. pre njega sam imao M600i pa zatim Nokiu N91 8GB Music edition i oni su daleko bolji od W950 pogotovo N91! a m600 je isti fazon kao i w950 i daleko je bolji od doticnog! To sto nema kameru necu da komentarisem jer mi kamera apsolutno nije potrebna. znachi govorim konkretno o glavnoj svrsi telefona a to je MUZIKA! veliki ogromni plus za flash memoriju od 4GB dok je kod N91 veliki minus hdd od 8GB!

Nazad
Vrh Dno