Šta je novo?

Nero 8 , izasao

• Začetnik teme Začetnik teme borab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koja od ovih skracenih verzija osim Nero Express-a i Nero Burning Rom-a ima i Nero Recode ?

e pa sad Stoske, to ce malo teze da ide 🙂 Moraces da kombinujes dva paketa, tj normalan nero paket sa rekodom i micro/lite, kako god.

Tako sam i mislio... 😡

Pojavio se na netu Nero 8 lite!-Cisto za info...
Samo 27 mb!

Raadi!

Nisam uspio naci Nero 8 lite verziju vec samo neku portable Nero 8 verziju (28MB) koja em sto ne radi, em mi je syebala lite verziju 7 koju sam morao reinstalirati.

Ima li negde neki changelog, sta donosi u odnosu na 7.x verzije?

eXPirience je izbacio silent+tiny 8.0.3.0 verziju od 48MB (burning ROM + express) 😉...u eksperimentalnoj je fazi, trenutno sredjuje uninstall metodu, ali deluje obecavajuce...

sta je starije kokoska ili jaje, fenomenalno je citati kako se rasprave o velicini odredjenog programa ponavljaju. nije bitno da li je sa 100kb skocio na 1mb, ili sa 200mb na 1gb.
nekad je standard bio disk od 40gb, a nero je pucao na; lupam 200mb sa; lupam 20mb :bottle:
sad je 1gb na disk od 400gb :cigar:
da lupimo search o nero 5 i 6 i 7, hehe

da se razumemo, giga je previse kao sto je bilo i 20_0mb :d

:wave:

history repeating 🙂

Ne znam da li ste primetili, ali i UltraISO podržava direktno rezanje projekta. Dakle nabacate fajlove, pritisnete F7 (ili Burn Image), ne navedete ništa kao ISO fajl i on reže ono što je u trenutnom projektu, čak i ako je New File koji nije snimljen nigde.
Doduše, pre početka rezanja radi neko kratko keširanje ali sam gledao po oba Temp foldera tokom rezanja i nema nikakvog privremenog imidža, pa pretpostavljam da sastavlja imidž i reže ga u letu.

Ne radi link...

Jel moze jedan 'shot UI-ja :d

zbilja, i mene UI najvise interesuje!

Highlights:
• Nero Mobile: Media Center for you Mobile Devices
• Nero Sipps: Free VoIP Telephony
• Blu-ray and HD DVD capability
• Full MP3 and mp3PRO support
• Complete media center solution
• Improved video authoring features

New Features at a glance:
• Quick & easy access to all your digital media files from the comfort of your living room using a remote control
• Integrates TV time-shifting, DVD, video, photo and audio playback
• Easy wizard setup and user interface
• Support for all popular media formats
• Powerful database for storing and organizing of media files into playlists
• Complete multiple tasks concurrently
• Advanced search options with Nero Scout
• Redesigned to maximize ease-of-use, efficiency and speed
• LightScribe support
• Support for DVD-R Dual Layer format and DVD+R Double Layer

nero82rj9.png

ladno i chat ugradili?!? :lupko:

Konačno sam skinuo full verziju, učitao daemon toolsom i pri pokušaju instalacije mi javlja:
"A system reboot was requested by a previous software installation (e.g. a Windows update) please reboot to resume the installation of Nero 8"
Posle restarta ponovo učitam image i ponovo ista stvar... ?

Jel ima neko rešenje? 🙁

da probas da narezes CD, ako imas u ISO obliku il kako?

eto je izasao i na sajtu: rekoh ja, nema mjesta panici, ono je CD verzija 😛
Version
8.1.1.0

Release Date
October 01, 2007

Installable Until
January 31, 2008

Trial Period
15 Days after installation

File Size
178 MB (186.639.824 bytes)
http://www.nero.com/eng/downloads-nero8-trial.php

koliko ja vidim, i manji je od Nero 7 (bar full verzije)

Nero.png

Svaki put kada pokrenem setup - ista poruka. Neki savet?

Kad snimim nero 8 verzije 8.1.1.0b a probao sam i one ranije kada pokrecem nero start smart
i izaberem use english za jezik izbaci mi sledeci prozor i nece dalje.
A nero burning rom i nero express rade!

Da li neko moze da mi pomogne?

Poslednja izmena:
ja danas instalirao 8cu, svidja mi se kako radi 🙂 Dobra je fora sto sad kopiranje diskova (i jos ponesto) moze da se odradi direktno iz StartSmarta, bez potrebe da se pokrece neka teza aplikacija 🙂 Jedina mana je sto mi onda ne prikazuje brzinu rezanja, stanje bafera i sl... Mada, mnogo ocekujem, vecina i ne zna cemu to sluzi. Samo da Vision 5 radi OK!!! Pliiiiz! :d

e da, 1 losa stvar: novi DiscSpeed opet ne podrzava Pioneer 108 kad je u pitanju skeniranje za PI i PO, bila je ranije ona fora sa rucnim dodavanjem u registry-ju, kako ono ide, da probam? :d

Poslednja izmena:
Toliko mi se svideo nero 8 da sam se vratio na nero 6 😀 Mislim sto je mnogo mnogo je . Program mi deluje glomaznije od photoshopa ...

Jel smem da obrisem Templates iz nera?
Defaul lokacija je: c:\Program Files\Nero\Nero8\Templates\ Posto zauzima oko 350MB.
Za cega je to?

Nikako ne uspevam da instaliram Nero portable 8 na visti, prijavljuje da su neki kljucevi u registry-ju lockovani.

Nazad
Vrh Dno