Šta je novo?

Scythe Ninja Plus Rev. B vs Infinity

• Začetnik teme Začetnik teme garson
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

garson

Slavan
VIP član
Učlanjen(a)
20.05.2006
Poena
469
Po stoti put :d, koji je bolji kuler? Gledao sam na netu, negde je bolji Ninja, negde Infinity, uglavnom je razlika po par stepeni.
Znaci zanima me koji je bolji sa stock ventom poshto planiram da uvezem jedan iz SAD po bagatelnoj ceni od 40$ (~2400 din).:eyebrows:

Bilo je o ovome već dosta reči na ovom forumu. Od ta dva ja izabrah Ninju. Sa stock ventilatorom lako moguće da je on i bolji, negde na forumu sam i stavio temeprature sa njim. Mada, da ja donosim iz USA doneo bih najbolje. 😀

Bilo je o ovome već dosta reči na ovom forumu. Od ta dva ja izabrah Ninju. Sa stock ventilatorom lako moguće da je on i bolji, negde na forumu sam i stavio temeprature sa njim. Mada, da ja donosim iz USA doneo bih najbolje. 😀
Hvala.🙂
Znam da je bilo reci o tome ali opet neko kaze bolji Ninja, drugi kazu Infinity...
Doneo bih ja Thermalright Ultru ali koshta oko 65$ bez slanja i bez ventilatora.😛 Uz dobar vent bi izashao na preko 80$ shto mi je mnogo (iako mislim da vredi te pare), Scythe me izadje 40$ sa slanjem.😀
Jedino ako u'vatim Tuniq Tower na snizenju za oko 45-50$, bio je skoro na popustu ali nisam stigao da ga narucim.:S:

Nazad
Vrh Dno