Šta je novo?

Biostar P35 + Q6600?

RazbojNick

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2004
Poena
865
Da li je dobra kombinacija? Ne znam kakva je ploca Biostar, jevtinija je od konkurencije, kao i sve sto dolazi pod tim nazivom. Da li zaista vredi dati nekih 50-60 evra vise za GigaByte DS4 i sl? Sta bih dobio, sem nekog (veceg) OC potencijala, koji mi je neka predzadnja rupa na svirali?

Inace, uz ovu kombinaciju isla bi memorija na 1066...

Kad vec pazaris takav procesor podarimu i bolju plocu!

Pa, to me i zanima, sta je toliko bolje kod skupljih ploca? Da li je Biostar los u smislu da nece raditi na defaultu ili ce raditi nestabilno ili sta?

Na defaltu ce raditi ok, ali Q6600 na defaltu je kao murchielago koga vozis max 120km/h. A za OC ti treba bolja ploca, tj sa boljim komponentama na sebi za struju, za odvodjenje toplote i stabilnim radom na vecim brzinama. Ili kao da kupis dvd player i prikacis ga na neki EI tv iz pocetka 80-ih.

Ok, znaci, samo je OC potencijal losiji i to je sva razlika. Dobro je, posto nemam nameru da klokujem. Hvala, to me je interesovalo.

Na defaltu ce raditi ok, ali Q6600 na defaltu je kao murchielago koga vozis max 120km/h. A za OC ti treba bolja ploca, tj sa boljim komponentama na sebi za struju, za odvodjenje toplote i stabilnim radom na vecim brzinama. Ili kao da kupis dvd player i prikacis ga na neki EI tv iz pocetka 80-ih.
Lepo ga rece!

Nazad
Vrh Dno