Šta je novo?

Izasao WINNING ELEVEN 10

WE 10 i PES5 W2

Ljudi nabavio sam pre neku nedelju najnovije izdanje PES5, nastavak se zove PES5 Wemerica2, i posvecen je svetskom prvenstvu... IGRA JE SAVRSENA, BUKVALNO!!!! Sad vise ne palim WE10... Sve ono sto malo nervira u WE10, je potpuno ispravljeno u PES5 W2. Ja stvarno ne mogu da nadjem ni jednu realnu manu ovoj igri! Muzika je FANTASTICNA, ima chumbawumba, moby i liga sampiona muzika remix, i jos brdo sjajnih pesama koje prate igru. Znam da na muziku malo obracate paznju ali ovde se bas istice!!!! Timovi, reprezentacije su savrseno preneti.. Grafika je uocljivo bolja, a pokreti igraca su savrseno preneti, ubacen je i jedan nov potez pri skretanju igraca, ne okrece se u drugom pravcu na pritisak na dugme vec strejfuje malo da bi izbegao protivnika... Sjajna stvar ispravlja ono okretanje da bi se oslobodili igraca!!! Sad treba da pazite sa dugmetom za uzimanje lopte, ako ga samo drzite skoro uvek je faul.. to znaci ako uzmete nekom loptu u kaznenom, vas igrac ce da ga odgurne malo i bice penal!!! Znaci malo lakse sa uzimanjem, morate vise da ciljate.. Takozvani through pasevi su dovedeni do savrsenstva, a igraci ne stoje nego ulecu pametno, tako da su kombinacije realne i atraktivne!!! Najrealniji i NAJBOLJI fudbal za SONY2

pajam24 je napisao(la):
Ljudi nabavio sam pre neku nedelju najnovije izdanje PES5, nastavak se zove PES5 Wemerica2, i posvecen je svetskom prvenstvu... IGRA JE SAVRSENA, BUKVALNO!!!! Sad vise ne palim WE10... Sve ono sto malo nervira u WE10, je potpuno ispravljeno u PES5 W2. Ja stvarno ne mogu da nadjem ni jednu realnu manu ovoj igri! Muzika je FANTASTICNA, ima chumbawumba, moby i liga sampiona muzika remix, i jos brdo sjajnih pesama koje prate igru. Znam da na muziku malo obracate paznju ali ovde se bas istice!!!! Timovi, reprezentacije su savrseno preneti.. Grafika je uocljivo bolja, a pokreti igraca su savrseno preneti, ubacen je i jedan nov potez pri skretanju igraca, ne okrece se u drugom pravcu na pritisak na dugme vec strejfuje malo da bi izbegao protivnika... Sjajna stvar ispravlja ono okretanje da bi se oslobodili igraca!!! Sad treba da pazite sa dugmetom za uzimanje lopte, ako ga samo drzite skoro uvek je faul.. to znaci ako uzmete nekom loptu u kaznenom, vas igrac ce da ga odgurne malo i bice penal!!! Znaci malo lakse sa uzimanjem, morate vise da ciljate.. Takozvani through pasevi su dovedeni do savrsenstva, a igraci ne stoje nego ulecu pametno, tako da su kombinacije realne i atraktivne!!! Najrealniji i NAJBOLJI fudbal za SONY2

Prilicno si me zaintrigirao sa ovim postom,pa sam se dao u potragu ali nigde nisam uspeo naci informacije o tom nastavku.
Koji je pun i tacan naziv?

Pes

Tacan naziv citam sa omota: "Pro Evolution Soccer 5 Wemerica 2". Imas samo Anrija na omotu. Nabavio sam igru od jednog lika koji narezuje nove igre iz oglasa...

Prilozi

• Pro_Evolution_Soccer_5_Wemerica_2_French_pal-front.jpg
    Pro_Evolution_Soccer_5_Wemerica_2_French_pal-front.jpg
    31 KB · Pregleda: 71
psaras je napisao(la):
MOzda proday nije mislio da igraci treba sami da krecu na loptu,nego se nekad zabaguju i jednostavno nece da mrdnu,do se dosta cesto desava i ume da nervira.Mislim da pes(we) moze jos doosta da napreduje i ide u odlicnom pravcu ali ga nedostatak prave konkurencije dosta usporava...

Bas tako druze.

*Sveki*za tebe pitanje: pored faulova prilikom tog napadanja koje si objasnio,da li si zapazio da je smanjen procenat ostalih faulova ili je jos uvek 5-ca puna faulova koji se dosudjuju i za obično remplovanje? Ta stavka je unapredjena u WE10 (zato i čekam PES6 jezivo nestrpljivo). A što se tiče muzike i dresova i slika u igri,to možeš uz malo free time i sam sebi da našminkaš fudbal po svom ukusu. Ja na PES5 menjam muziku i slike u menijima oprilike jednom nedeljno. :type: Da ubijem monotoniju. A timovi sa novim transferima,i to naravno. Pod budnim okom je sajt football transfers i pada nekad i dnevni update!:smash:

ocekuje se polovinom oktobra ili pocetkom novembra

Nije PES7 vec PES2008

Ma kakaw fudbal bre ljudi:D fudbal se igra napolju,sa ortacima,(il ortakinjama mushkarachama-haha) a ne za kompom,ili konzolom:D Shalim se,super je fuca:),al brate mnogo se nerwiram kad gubim:D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno