Šta je novo?

AMD vs INTEL

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

lood_za_q3

Čuven
Učlanjen(a)
19.12.2004
Poena
620
Prvo sam planirao da uzmem C2D ali posto ne volim OC, odluchio sam se AMD. Posto su jeftiniji od intelovih, ubacio bih jos gigu rama, sto i mislim da je bolja investicija. Koji AMD procesor mi mozete preporuchiti kao best buy cena/performanse i koja maticna uz njega. Samo, molim vas, budite razumni sa cenom 🙂

Ili ako smatrate da bih ipak trebao uzeti C2D slobodno obrazlozite 🙂

Poslednja izmena:
moraš da napišeš do koliko para si spreman da ideš,lakše ćeš dobiti odgovor tj. dobićeš ga - ovako verovatno nećeš

ja upravo pakujem nešto i nisam završio ali pogledaj djwibe daje odlične savete i još bolje - nije jedini 🙂

http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=140646

i pošto si već otvorio novu temu bilo bi dobro da kad odlučiš šta ćeš i obaviš kupovinu,objaviš ovde šta si uradio i zašto jer će nekom možda poslužiti

pozz

Poslednja izmena:
pa pazi... nemogu da se odluchim... to mi je glavi problem...
Prvo sam razmishljao o C2D 4300, Biostar TP35D2-A7, 1gb transcend rama na 800, gainward 7600 gs glh, hard 320gb sa 16mb, i sata dvd rezach.
Kontam da se ne isplati kupiti c2d ako ne klokujesh. Ja ne bi klokovao, niti kupovao kuler.
Budzet mi je do jedno 480e shto ovo gore popunjuje do max-a.
A sada razmishljam o nekom x2 4400, matichna ne znam koja do 90e, 2gb rama na 800 isto transcend, 7300gt, ostalo isto.
Znachi ne znam koje je bolje reshenje... i shta da radim... zivota mi 🙂

Budzet mi je do jedno 480e shto ovo gore popunjuje do max-a.
A sada razmishljam o nekom x2 4400, matichna ne znam koja do 90e, 2gb rama na 800 isto transcend, 7300gt, ostalo isto.
Znachi ne znam koje je bolje reshenje... i shta da radim... zivota mi 🙂

Mozda malo jeftiniji proc. (recimo X2 4000 sasvim dovoljan) i jeftinija ploca (sta ce ti AM2 ploca od 90e, kad ima dobrih jeftinijih ploca). Razliku ulozis u bolju grafiku. Naravno ako mislis igrati novije naslove. Ram je ok. :wave:

Search...
Closed.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno