Mislim da to ni oni ne znaju
Šta reći kada oni do poslednjeg dana nisu znali šta će biti sa dupliranjem brzine...i dok su ostali provajderi na sva zvona oglašavali i hvalili se, ovi samo preko noći dupliraše i to je to, radi i dalje bez problema![]()
Kod mene uvek full download,identican ping i uptime
Sve u svemu izuzetno zadovoljan
Mozda nisu azurni oko vesti,ali daleko manje problema sa njima nego sa beotelom,koji su baj da vej prvi poceli![]()
Radi kao zmaj i posle vise od godinu i po... Jos malo pa slavim "platinum" jubilej - 2Tbyte-a...![]()
Ne mnogo...
p.s. Hint: Pogledaj u "My computer" hardove... :wall::wall::wall:
Gde si to sve povezao? Jel sve to prikaceno ATA, SATA itd. Ja sam skroman samo Maxtor 1x 160GB + 1x300GB, nemam SATA na ploci inace bi bilo jos prikacenih, narezani CD i DVD nemam pojma a tek cerka to samo bog zna sta je ta poskidala sve sa neta i narezala.
pozdrav :wave:
Koliko vidim, od ovde prisutnih korisnika PTT ADSL-a, svi su zadovoljni, pa cu i ja verovatno izmedju telekoma i ptt, prevagnuti ptt-u, pogotovu zbog onih 5600 din koje placas telekomu, ako se predomislis pa hoces da raskines ugovor pre isteka godinu dana.
Nadam se samo da je ptt-u teh podrska jedina losa strana, posto su mi se jedva javili posle pola sata, a i bolje da se nisu javljali, posto ni u sta nisu upuceni.
Jel' moze neko da mi kaze koji modem/ruter se dobija od njih na koriscenje i koliko eternet prikljucaka ima, posto ja u kuci imam dva do tri racunara koja bi koristila taj adsl?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari