Šta je novo?

Zakljucavanje foldera

mackOpolo

Slavan
Učlanjen(a)
27.12.2005
Poena
320
Pitanje je prosto. Kako mogu da zakljucam folder tj. da stavim pristupnu sifru na njega tj.tj. da se folder vidi ali kada treba da se udje u njega da trazi password. Jel to moze iz win-a ili ima posebni programi.

Pitanje je prosto. Kako mogu da zakljucam folder tj. da stavim pristupnu sifru na njega tj.tj. da se folder vidi ali kada treba da se udje u njega da trazi password. Jel to moze iz win-a ili ima posebni programi.

Iz wina ne moze ;)
Moras da se koristis nekim dodatnim programom. Ne znam programe te namene koji se integrisu u win. Mozes da koristis RAR arhivu sa sifrom recimo :wave:

P.S.
Mislim da cak mozes i iz windoze da koristis kompresed folder sa sifrom, tj zip arhivu. I da to bi trebalo da moze bez dodatnog softvera...

Potrazi Folder Guard.

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Iz wina ne moze ;)
Moras da se koristis nekim dodatnim programom. Ne znam programe te namene koji se integrisu u win. Mozes da koristis RAR arhivu sa sifrom recimo :wave:

P.S.
Mislim da cak mozes i iz windoze da koristis kompresed folder sa sifrom, tj zip arhivu. I da to bi trebalo da moze bez dodatnog softvera...

To je ok. To sam znao i to sam radio sa TC uradim arhivu sa sifrom ali mi treba da bude dostupno za gledanje ali ko uma sifru.

Pokusacu sa Folder Guard-om.

Hvala.

Probaj File Lock http://www.toplang.com/. Imaju jos nekoliko slicnih programcica.
Ja sam kumu jednom preporucio Folder Guard,ali on kaze da mozes pristupiti zasticenim folderima preko recently opened documents (ili kako se to vec zove),tako da ti to i nije neka zastita.Ti probaj,mozda on nije podesio kako treba.Ja koristim Folder Lock,ali on sakriva tako da ti to ne igra.
:wave:

Poslednja izmena:
Koji program provereno zakljucava folder tako da mu je nemoguce pristupiti i iz drugog operativnog sistema?

Vrh Dno