Cek, a to Sicky ima GTS-a??? LeleAj cim nabavim 3Dmark ima bacim rezultate...
molio bih vlasnike GTS-ova da nepostuju svoje rezove ovde jel je soba GT hvala na razumevanju
Vlasnici novih karti 8600 serije hajde malo postova sta i koliko se kloka posto vidim da niko nish ne postavlja ! Da znamo sta nas ceka.
Dobro sad dominatore-moderatore, i onako ovaj GTS radi isto kao GT...:dmolio bih vlasnike GTS-ova da nepostuju svoje rezove ovde jel je soba GT hvala na razumevanju
Dobro sad dominatore-moderatore, i onako ovaj GTS radi isto kao GT...:d
imam msi 8600gt oc edition,ali mi se cini da radi ko krs.3dmark 06 3800 poena,03-14000.zanima me da li js neko poseduje ovu karticu i koji su rezultati u 3dmarkovima
Jesu li ti to rezultati sa klokovanom grafickom ili na def-u?Ne zaboravi da je za rezultate u 3dmark-ovima vrlo bitna hercaza procesora(da nekazem,presudna).
Pa ondak je zato ovaj palit tako dobar, zbog ovog kloka na 759 za GPU :bottle: Ipak to nije mali klok za gt.
Jesu li ti to rezultati sa klokovanom grafickom ili na def-u?Ne zaboravi da je za rezultate u 3dmark-ovima vrlo bitna hercaza procesora(da nekazem,presudna).
sve je na default-u
Pogledaj na znatno nizim klokovima, rezultat palit-ove kartice.
@Sicky-jeva karta ( nemoj me svatiti pogresno )na znatno vecim klokovima od moje i sam cpu je mnogo klokovaniji cak 600mhz vise, a bezi samo 800 marka u 03.Tako da visi radni taktovi nisu uvek prednost.
Nemoj da ovo da shvatis kao neko nadmetanje .Nisam od onih koji ce se prepucavati.:wave:
Sada bih te zamolio, ako mozes da odradis 3dmark 06 u 1024-768.
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari