Šta je novo?

Opet neonke, ali crvene

• Začetnik teme Začetnik teme Space
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Space

Čuven
Učlanjen(a)
03.04.2006
Poena
740
Gde kod nas mogu da se pazare crvene neonke i kolko bi to bilo para, treba da finisiram mod, a samo mi one fale.
Hvala drugari unapred.

Ja sam uzeo Thermaltake-ovu pre nekih nedelju dana u Imtelu iza novog Merkatora na Novom Beogradu, 450 kinti

Imas u Pin-u CoolerMaster DFL-UD1-ER Lightsbar KIT in case, 300mm, Dual Light in Red 797.00 dinara.

Pa piše Red 🙂
Nisam imao prilike da vidim ove od TT-a ali ove od CM-a daju više neku rozikastu svetlost, pa ako očekuješ nešto jarko crveno možda ti baš i neće odgovarati, probaj prvo. CM idu dve u pakovanju.

Gde kod nas mogu da se pazare crvene neonke i kolko bi to bilo para, treba da finisiram mod, a samo mi one fale.
Hvala drugari unapred.

Kakva shtekara,da 3 soma evra na komp i posle se shteka za neonke😀

Ima za 800 din gde god ocesh,samo ti ne znash da pitash 😛

Kakva shtekara,da 3 soma evra na komp i posle se shteka za neonke😀

Ima za 800 din gde god ocesh,samo ti ne znash da pitash 😛

Vuno jedna imaju ali ne i crvene, aj kupi jedan par pa ponesi ima u imtelu guzva mi ceo dan.( ne vozimo svi mečku, i to belu pa da se kur... :d)
U svakom slučaju hvala drugari.

Poslednja izmena:
Vuno jedna imaju ali ne i crvene, aj kupi jedan par pa ponesi ima u imtelu guzva mi ceo dan.( ne vozimo svi mečku, i to belu pa da se kur... :d)
U svakom slučaju hvala drugari.

Sinoc sam u Braunu puko 100 evra nemam za 'leba a kamoli za neonke,a i mora da se uci za ispit...

Nego imash u Desku u 29-og 1000000% pa svrni tamo,kupi i dodji na pice😛

Samo da znas da ni jedne nisu stvarno crvene nego su ustvari roze

Kupio je covek nego ne zna da napishe 😀

Izvinjenje svima, nikako da se organizujem, uff. Kupio sam i TT i CM ioba para su njesra, ali nema toliko losis neonki koje jedan marker crvene boje ne može da popravi - sad izgleda fenomenalno.
Hvala na pomoci.

Bio si upozoren na vreme što se svetlosti tiče 🙂

Da ne otvaram novu temu, da li i gde imaju narandzaste ili makar zute neonke ? Iako su slabe sanse da za to, ipak da pitam...

Mislim da toga nikada nije bilo kod nas...

...ma najbolje šargopirgaste😛

Ima narandžasti Cooler MAster ventilator, osmica...ako ti vrši posao.

Nazad
Vrh Dno