Šta je novo?

backup software

• Začetnik teme Začetnik teme veske
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

veske

Slavan
Učlanjen(a)
28.06.2005
Poena
320
Pozdrav, imam jedan problem.
Imam HDD na kome se nalazi gomila fajlova, i koji se cesto obnavljaju tj.dodaju se novi.Potreban mi je software koji ce mi napraviti backu up kompletnog HDD-a na DVD diskove, zatim pratiti promene i kada ga startujem narezati samo novine(sto nije na prethodnim), i u slucaju gubitaka biti u stanju da sve to vrati u prethodno stanje na novi hdd pomocu tih DVD diskova.

Hvala u napred.

Mislim da bi ti posao obavljao VersionBackup, ona plaćena verzija. Ja koristim free verziju tako da ne znam kako to ide sa narezivanjem itd, ali pogledaj na njihovom sajtu:

http://www.versionbackup.sb-aw.com/

da se nadovezem, da li taj prog fajlove snima u nekom svom formatu ili ne?

@veske:Ja ti preporucujem Norton Ghost,koristim ga 2 godine,program je stvarno za pohvalu i program ne samo da uradi backup fajlova nego cijelog sistema.Evo moj primjer,napunio sam hard sa svim programima i drajvovima koji mi trebaju,i to mi je uzelo 6,13 GB na hard disku,i sve to mi je stalo na 1 DVD,posto program kada pravi backug,snimi u image fajlu i zatim taj image kompresuje,a jos dobra stvar je ta sto mozes uraditi system restore kada ti crkne windows.Program u backup-u snimi svoj DOS program pa tako mozes povratiti sistem sa svim fajlovima i programima koje si imao na kompu preko diska, i taj proces duplo brze ide nego ponovna instalacija windowsa.Ja sam se stvarno zadovoljio programom.

@Lucas:Moze,posto ja jesam!Kada radis backup sistema i dodjes do prozora gdje samo ima dugme "advanced settings",kliknes na njega i otvori se prozor gdje imas dosta kartica za podesavanje backup-a.I vidjeces karticu "User files" i tu ubacis svoje fajlove koje ti hoces.

a jel ima opciju da dodaje samo nove fajlove u naredni backup?

heh poslednji ghost koj sam ja koristio bio je cini mi se 7mica 🙂

Nazad
Vrh Dno