Šta je novo?

Radni takt 2160

zvezdand

Slavan
Učlanjen(a)
13.10.2004
Poena
319
KOLIKI vam je MAX radni takt FSB-a,a da radi stabilno???????

FSB mi radi na 290 , stabilno.Imam asusovu plocu P5b. Da li postoji jos neka opcija vezana za procesor,osim one dve sto se iskljuce, da bih povecao fsb?? Memoriju sam stavio na 533. Promenio sam i mnozilac x7 ali na 310 nece ni da se digne sis. Dizao sam voltazu procesora na 1,400. Isto.

Meni u confi iz potpisa stabilno radi na 333, posle toga vec problemi. Mislim da je do procesora posto sam menjao mnozilac za memoriju i radila je i na vise od 667 (koliko je bila namestena kada je FSB 333). Nisam mu dizao napon preko 1.4. Sistem uspeva da se dize ali Orthos odmah puca.

KOLIKI vam je MAX radni takt FSB-a,a da radi stabilno???????

FSB mi radi na 290 , stabilno.Imam asusovu plocu P5b. Da li postoji jos neka opcija vezana za procesor,osim one dve sto se iskljuce, da bih povecao fsb?? Memoriju sam stavio na 533. Promenio sam i mnozilac x7 ali na 310 nece ni da se digne sis. Dizao sam voltazu procesora na 1,400. Isto.
Zveknuo si u FSB wall. To ti je sto ti je.

Jedino da modujes procesor onim BSEL modom...

meni radi na 333

Nisam probao vise od 333, radi super, memorija je 667, tu nista nisam menjao, nisam cackao ni voltazu.

Bez dizanja napona fsb 340, memorija 800(malo preko), iskljucen cpu fan na tt bt, temperatura cpu-a 37c.
Radi winamp, opera, mtorent. Sa dizanjem napona, ortos prolazi na 3.3Ghz. Max je 3.4Ghz.

mozete li mi reci kako se proveri dali je stabilan procesor na nekom clocu? i sta je taj arthas?

Poslednja izmena:
hvala😀 skino sam taj orthos nego sta je taj paging kada se pojavi na sec?

i ja sam iz sombora 😀

Nazad
Vrh Dno