Šta je novo?

Combo ddr2/ddr3 p35 ploca

svarog84

Čuven
Učlanjen(a)
06.02.2005
Poena
650
Moja oprema  
Zvuk
iBasso DX180
Mobilni telefon
Google Pixel 9
Pametni uređaji
Suunton Race Titanium
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Zanima me kako se ove ponasaju u radu, konkretno kako rade sa ddr 2 memorijom posto ddr3 jos uvek previse kosta. Kakav je Asus P5KC?

Radio sam p5kc nekoliko puta, spremna je za veliki OC cak i sa procesorima od 1333MHz FSB-om i odlicno izgleda, ne greje se uopste mnogo!!!

Poslednja izmena:
I mene je P5KC, mogu reci, prijatno iznenadio, s' obzirom na ranija iskustva sa takvim "hibridnim" resenjima.
Odlicna ploca

Poslednja izmena:
Hvala puno na odgovorima, mada sad razmisljam i gigabyte-u

Od mene stoji apsolutna preporuka za ovog ASUS-a, Gigabyte-a nisam probao, po testovima nisu lose, ali cini mi se da Asus prednjaci na svim poljima i sintetickim testovima, bez obzira sto se to nece primetiti u realnom radu, svakako treba uzeti u obzir. Pricao sam sa dosta ljudi niko do sada nije imao problem sa P5KC.

Od mene stoji apsolutna preporuka za ovog ASUS-a, Gigabyte-a nisam probao, po testovima nisu lose, ali cini mi se da Asus prednjaci na svim poljima i sintetickim testovima, bez obzira sto se to nece primetiti u realnom radu, svakako treba uzeti u obzir. Pricao sam sa dosta ljudi niko do sada nije imao problem sa P5KC.

I ja imam P5KC sa DDR2 za sada radi perfektno ali je kratko imam, uzmi u obzir i garanciju koju dobijas i koliko mislim da je Asus ipak No1

Nazad
Vrh Dno