Šta je novo?

Preporuka za kuler

• Začetnik teme Začetnik teme Doktor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Doktor

Čuven
Učlanjen(a)
13.03.2006
Poena
660
Koji bi mi kuler preporucili za konfiguraciju iz potpisa??
Znaci, treba mi kuler koji je krajnje beshuman i ubitacan da moze da oladi Quada kao zmiju.

Hyper TX.

Gemin II ako imas kintu...TX ako imas malo manje....

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Zato sto je GeminII mnogo efikasniji, neka sam potrazi reviews preko neta za oba i sam se uveri. Doduse GeminII sa 2x 12cm dobra ventilatora bice skuplji ali zato delotvorniji.
Ti stvarno mislis da TX2 moze da parira GeminII sa 2x 12cm????
TX2 - http://www.coolermaster.com/products/product.php?act=detail&tbcate=1&id=2535
GeminII - http://www.coolermaster.com/products/product.php?act=detail&tbcate=1&id=140

Ma jok, taman posla, upoznat sam i sa jednim i sa drugim, nego, sa 2x12cm bice stvarno dosta skuplji.... Naravno da svi znamo sta je bolje, a i pitanje je dal ce da stane 😉

Ti si rekao minimum GeminII, a sta bi bio maximum, ako je to minimum?

Poslednja izmena:
GeminII neki min, srednje resenje za dobro hladjenje quada je vodeno a max bi bio neki phase cooling system 😉
Ako ima para za quad, za dobro napajanje za quad, dobra ploca etc imace i za hladjenje. Ako ga ne OC onda nek radi i na box varijanti.
Ako trazi besumno za quad ne treba vazdusno da gleda uopste, odmah trazi nesto vodeno.

GeminII neki min, srednje resenje za dobro hladjenje quada je vodeno a max bi bio neki phase cooling system 😉
Ako ima para za quad, za dobro napajanje za quad, dobra ploca etc imace i za hladjenje. Ako ga ne OC onda nek radi i na box varijanti.
Ako trazi besumno za quad ne treba vazdusno da gleda uopste, odmah trazi nesto vodeno.

Ma da ali covek je trazio preporuku za cooler (znaci vazduh).

Ti mu kazes minimum GeminII... Pa to je recimo neki vrh ponude vazdusnih coolera, nismo se ocigledno dobro razumeli 😉

Ma da ali covek je trazio preporuku za cooler (znaci vazduh).

Ti mu kazes minimum GeminII... Pa to je recimo neki vrh ponude vazdusnih coolera...
... kod nas. Necemo ni da pocinjemo raspravu sta ima da se kupi "tamo napolju" 😉

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno