Brazilko
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.06.2007
- Poena
- 320
Hmm... e vidish potseti me ja imam IL2 Sturmovik pa cu pokusati to, Flight Simulator X nemam.
Ako poželiš da igraš Flight Simulator X javi mi se.
Hmm... e vidish potseti me ja imam IL2 Sturmovik pa cu pokusati to, Flight Simulator X nemam.
Mislim da je covek mislio na 2600XT DDR4 vs DDR3.![]()
steta, valjda neko ima...izasao je i SP1...jedina stvar od microsofta sto mi se svidja(al' ne vredi i ona mora da ima service pack :d)...bas je zahtevna, pa me to zanima koliko fps-a ima...ili mozda ako neko ima neki noviji LOCKON ili GTR2...
Ako poželiš da igraš Flight Simulator X javi mi se.![]()
Rekao si skoro identicne, a 1950pro je "skoro identican" sa X1900XT koliko i Golf sa Mercedesom.Pa vi ljudi niste normalni...
@Pain, nije sve jedno da li je 15-25% i nisam rekao da su iste!
Nije pomoglo, kaže da .inf ne sadrži informacije o mom hardveru (?)Probaj ovo mozda ce ti zavrsiti posao, inace kompletan HDAudioDriver je nekih 5,57 Mb za XP za vistu je 163 MB ali kompletan zanci ne samo HDAudioDrv.
Ovaj HIS model 2600xt DDR3, mislim da je to naj slabiji model, ima neko smeshno hladjenje. Realno gledano, mozhe li ono da hladi taj GPU kako treba ili da mu zveknem jedan Zalman. Chitao sam ovde na forumu da je HIS vec fabrichki OC. Nisam bash siguran (mozhda greshim) ali mislim, da za razliku od DDR4 modela HIS DDR3 modeli nemaju kuler na memoriji. Molio bih za objashnjenje i s'obzirom da uzimam HIS DDR3 adekvatan savet.
Unapred zahvalan,
Kastro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari